Vraca se Gagi, a?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Izgleda da vas Cooper ovaj put ne lozi, pa cu ja. Ostoja je uz pomoc vrha drzave ugovorio nekoliko sastanaka da se ponude garancije EL u smislu budzeta i organizacije za wild card ukoliko Valensija osvoji EC. Otuda ona njegova izjava na KZS " mozda brze nego sto mislite".
E sad, stvorili su se uslovi, ali ABA nije finansijski zanimljiva EL a da Partizan podmicuje sa milionima ne moze. Ovo sam cuo dok je trajalo PO okrsaji sa Zvezdom al sam mislio da je suplja prica, izgleda da je istina.
Comment
-
Ne verujem,pa nama nisu hteli da daju licencu ni posle final foura,a sad cemo da dobijemo wild card pored timova iz Francuske,Italije,Nemacke,mislim da su to prazne price a cak i da nam daju nama treba skoro ceo novi tim,sem Marinkovica,Zagorca i mozda Velicovica i Renfroa na iskustvo ja ne vidim ko jos tu moze da igra evroligu,Jaramaz apsolutno nista nije pokazao,ove ostale smo videli protiv Zvezde,niti sta mogu da odbrane niti da pogode kos.
Comment
-
Ma pusti ga, čuj neko da pomogne KKP u ovim vremenima, pa još da ga pogura u EL.
Ne znam gde lik živi.
Biće teško zadržati Trinkijerija i ove jeftine igrače, a ne obezbediti 5,6 miliona budžet.
Reč je, naravno, o jednom mladom i jako zanimljivom igraču.
To je naš put, svake sezone restart, mladi, za malo love, pa dokle se dogura.
Comment
-
-
Originally posted by Cooper View PostMa pusti ga, čuj neko da pomogne KKP u ovim vremenima, pa još da ga pogura u EL.
Ne znam gde lik živi.
Biće teško zadržati Trinkijerija i ove jeftine igrače, a ne obezbediti 5,6 miliona budžet.
Reč je, naravno, o jednom mladom i jako zanimljivom igraču.
To je naš put, svake sezone restart, mladi, za malo love, pa dokle se dogura.
Dakle jasno je da ima mig od drzave inace se ne bi blamirao,zar ne?
Comment
-
Au...
Pa lik je populista, svako pojačanje najavljuje pre zvaničnog naloga, najavljuje legende u loži i slične gluposti.
Prvo da ga vidimo da potvrdi ostanak Trinkija, pa produžetak ugovora sa Lendejlom, Zagorcem, Vanjom... da obezbedi sponzorske ugovore za početak sezone, pa tek onda ove gluposti oko wc i konkurentnog budžeta za Zvezdom, Budućnosti, Cedevitom...
Nećete daleko dogurati ako verujete jednom Ostoji na reči. Ja znam da ja ne verujem.
Šanse da Partizan dobije WC za EL su ispod 1%.
Jedino ako Đordi loše spava noću pa želi da ispravi nepravdu od pre 8 godina.
Comment
-
Ako od ovakvih neko očekuje pomoć za EL, onda...
https://twitter.com/loshMister/statu...21519501148161
Comment
-
-
Comment
Comment