Zli Siptari zaustavili srpske sportiste u njihovoj mirovnoj misiji na KiM,kome se mi zalimo,onima koji su nalogodavci tim Siptarima? Na zalost opet koriste sport u svoje dnevno politicke svrhe.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nalogodavci nece bas da se bakcu po svim medjunarodnim organizacijama, tako da verujem da ih FIBA ni ne interesuje, a tamo imamo i nase ljude koji bi mogli za promenu nesto i da rade u korist kosarke a ne da samo ulubljuju svoje fotelje.
Treba se i Divcu zahvaliti sto ih je glasao za clanstvo u MOK.
Comment
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostVerovatno da FIBA moze ono sto drzava Srbija ne moze,a pretpostavljam da je Divac najmocniji covek u drzavi cim je on glasao za clanstvo Kosova u MOK a Vucic nije za to dao zeleno svetlo i verovatno naredjenje da se tako postupi.
Comment
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostZli Siptari zaustavili srpske sportiste u njihovoj mirovnoj misiji na KiM,kome se mi zalimo,onima koji su nalogodavci tim Siptarima? Na zalost opet koriste sport u svoje dnevno politicke svrhe.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Jedini pravi ''zlikovci'' u celoj ovoj prici su nasi i njihovi vlastodrsci. Zive od kriminala i gudraju zajedno, samo kako se ne bi smatrali izdajnicima oni se preko medija distanciraju i tako prave predstavu za siroke narodne mase navodno braneci nacionalne interesa. Zbog toga u poslednjih nekoliko decenija imamo konflikt.
Comment
-
@Valter
Šta ima u vašem dvorištu?
Kao mali nisu te roditelji vaspitali use i u svoje kljuse...
Sve je ovde ružno. Od stanja u sportu, klubovima, državnim strukturama, u svemu...
Nismo ni mi izuzetak ko ni ostala SD. Sportisti će doveka biti taoci, kako stoje stvari, jedne persone i njegovih bolesnih ideala.
A u kom svojstvu su Terza, Džaja i Mrkela bili dole kod Srba? Došli da vrate Čovićevo oteto ili u nekom poslu za preCednika.
Послато са SM-A605FN уз помоћ ТапатокаLast edited by Ruzni Prljavi Zli; 05-12-18, 12:12.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View Post@Valter
Šta ima u vašem dvorištu?
Kao mali nisu te roditelji vaspitali use i u svoje kljuse...
Sve je ovde ružno. Od stanja u sportu, klubovima, državnim strukturama, u svemu...
Nismo ni mi izuzetak ko ni ostala SD. Sportisti će doveka biti taoci, kako stoje stvari, jedne persone i njegovih bolesnih ideala.
A u kom svojstvu su Terza, Džaja i Mrkela bili dole kod Srba? Došli da vrate Čovićevo oteto ili u nekom poslu za preCednika.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
orkestrirana podrska na Kosovu za saka jada para od vodje ...to je toliko providno i svima jasno
Comment
-
Nisu oni mogli da biraju da li ce da idu tamo, ali to je cena kada ti drzava daje pare i kada od drzave zavisi da li ce biti plata za zaposlene.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
Comment