Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Zna se ko kosi a ko vodu nosi
Neka vam je sretan Trinki, biće zanimljiviji debiji a opet bez tenzija sa klupa.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ulični basketaš View PostMeni je drago što ćemo često viđati harizmatičnog Trinkijerija na našim parketima i konferencijama za štampu. Izuzetno pozitivna i duhovita ličnost. Dobro, nije gadljiv na pare, pa je došao u Partizan, ali šta da se radi."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostSledeca ovakva duhovitost vodi na odmor. Isto vazi i za ostale forumase.
https://www.youtube.com/watch?v=dn4tS2esEjg
Comment
-
Originally posted by Ulični basketaš View PostIsključi malo pristrasnost i budi objektivan, jer si prihvatio da budeš moderator. Ne vređam nikoga. Ti često pokušavaš da budeš duhovit na sličan način. Slobodno me banuj, ako misliš da sam prekršio neko pravilo foruma. O Trinkijeriju stvarno mislim ono što sam napisao. Retko harizmatičan lik. A naravno da nije gadljiv na pare, jer nije došao u Partizan iz ljubavi. Kao što kažu KUD Idijoti...
https://www.youtube.com/watch?v=dn4tS2esEjg"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostJa samo upozoravam na vreme, pre nego sto dodje do pominjanja bankomata, SNS, Ostoje i ostalih nagadjanja koje sa kosarkom nemaju veze, a koje su cisto trolovanje i spamovanje. i na ovoj, i na ostalim temama.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostZna li se kolika će plata biti Trinkiju? Dobar trener baš. Što se kaže na vreme, nije mnogo otišla sezona. Trebaće tu mesec, dva za impelentaciju sistema da se vide malo veći obrisi, ali i igrači će se više zalagati. Nije isto igrati kod Čanka i kod Trinkija. Sećam ga se iz Kantua
Comment
Comment