Jako lose su igraci Olimpije reagovali na pritisak. Na najgori moguci nacin su poklanjali lopte i zato su izgubili. U Partizanu bi trebalo da se zabrinu ako nastave ovako, Olimpija je dosta losiji rival a mucili su se sa njima.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Krenuo da razmisljam gde je sada Bircevic i smorih se kad sam video da je u Banvitu.
Kapiram da ce da se juri neka domaca cetvorka, neki zaboravljeni as.
Dva tesna meaca i dve tesne pobede, na osnovu iskustva u poslednje tri sezone kako smo otvarali sezonu ova ce da bude slicna poput Dzikiceve. Mega i Olimpija se trenutno mogu smatrati konkurentima za to cetvrto mesto. Kapiram da cemo imati odlicnu sezonu u ABA ligi i da cemo mozda biti u prici za drugo mesto, dok u Evrokupu ocekujem ekspresno ispadanje. Ekipe iz ta dva takmicenja su nebo i zemlja.
Comment
-
-
Comment
-
Utisci veceri: Nikolic, asistencija Gagatara, blokada Pejdza i kucanje Zagorca.
Fali ta jebena cetvorka. Koliko bi ovajs astav bio bolji sa Jankovicem i solidnom dvojkom. Ali dobro, docekacemo valjda. Nismo skoro imali ovako lepo jezgro igraca.sigpic
Comment
-
KK Partizan sada ima svoju mobilnu aplikaciju. Korisno za dobijanje obavestenja o desavanjima i za nagrade od kupovine ulaznica ili od glasanja za igraca meca itd... Takodje su i pokrenuli novine koje su zanimljive, npr. mozes da procitas koji je omiljeni film Sy-a.
Ispod je link za registraciju a potom ce izaci i link za preuzimanje aplikacije.
Registracijom putem ovog linka dobicu odredjene bodove, cisto da znate, ali sam prvenstveno okacio jer mislim da je oke prica.
http://<br /> https://volimkkpartiza...f4734c6aec2366Last edited by vladax10; 10-10-18, 03:04.
Comment
-
Konacno licimo na onaj nas Partizan. Mladi i ludi
Zagorac definitivno uzeo kljuceve tima i mislim da je presrecan trenutno, Grobarcina je to. Nadam se da ce i Sani moci da dodje do nekog pristojnog nivoa. Aleksej olicenje Partizana. Ako dodje Jankovic mislim da je savrsen fit, bar psihicki Paige da se istrpi, zna taj kosarke, a neka Canak smisli kako da ga sakrije u odbrani...
Ne bih ja dovodio nista vise spolja. Titule svakako ne mozemo da osvojimo, neka rastu momci ove sezone.Last edited by Ljuba90; 10-10-18, 06:43.
Comment
Comment