Originally posted by Ruzni Prljavi Zli
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Lepo nam je legao raspored da sa jednim od glavnih favorita za prvo mesto i mnogo jačim rivalom igramo prvu utakmicu dok su još neuigrani, kada još uvek tu nema hemije, kada im kombinacije i akcije još uvek nisu rutina i još se nisu navikli jedni na druge.
I to u gostima, milina.
Oni su u drugom poluvremenu odigrali odličnu partiju, pojačali odbranu i skok i smanjili izgubljene lopte (samo 3, u prvom 11).
Mi prvo odigrali brutalno, toliko dobro da je Cedevita izgledala tužno. Sve je funkcionisalo osim šuta za 3 poena i svi su odigrali svoju rolu odlično. U drugom očekivano pali i ta nekonstantnost će biti naš najveći problem kroz sezonu. Sve je to ono što nosi mladost, biće još neočekivanih pobeda.
Sledeće kolo igramo protiv Olimpije u Pioniru. Ko nema sezonsku moraće mnogo ranije da dođe da bi došao do karte.
Ko će da dočeka subotu...Last edited by bounty hunter; 30-09-18, 00:39.
Comment
-
Malo nek splasne euforija početne i velike pobede na hrvatskom tlu. Kada smo bili i mnogo jači/moćniji izlazili smo pognutih glava iz dvoboja sa Cedevitom. Ovaj trijumf neće imati težinu ako se za vikend ne savlada Olimpija u sigurno krcatom Pioniru.
Ne treba zato previše se vraćati i prepričavati sinoćnu tekmu. Bilo pa prošlo, najvažnije da smo upisali 2 boda, pokazali da možemo sa svima i sada se preorijentisati na početak evropske odiseje i što skuplje prodamo kožu Trentu.
Tim će rasti kako sezona odmiče. Siguran sam da dosta rezerve i goriva ima u momcima i samo nek zdravlje posluži, biće ovo jedna lepa sezona za nas Grobare.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostMalo nek splasne euforija početne i velike pobede na hrvatskom tlu. Kada smo bili i mnogo jači/moćniji izlazili smo pognutih glava iz dvoboja sa Cedevitom. Ovaj trijumf neće imati težinu ako se za vikend ne savlada Olimpija u sigurno krcatom Pioniru.
Ne treba zato previše se vraćati i prepričavati sinoćnu tekmu. Bilo pa prošlo, najvažnije da smo upisali 2 boda, pokazali da možemo sa svima i sada se preorijentisati na početak evropske odiseje i što skuplje prodamo kožu Trentu.
Tim će rasti kako sezona odmiče. Siguran sam da dosta rezerve i goriva ima u momcima i samo nek zdravlje posluži, biće ovo jedna lepa sezona za nas Grobare.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Uroš o Dušku...
„Duško Vujošević je u startu prepoznao moj talenat, mnogo je verovao u mene i strpljivo radio sa mnom. Svakako je najzaslužniji za moj napredak. Dao sam određeni doprinos u osvajanju sedam titula, tri kupa i tri Jadranske lige i mislim da sam mu se tako na najbolji način odužio. Što se tiče Evrolige, iz sezone u sezonu sve smo bolje igrali i tako na svim poljima bili uspešni. Bez ikakve dileme bio je to stvarno prelep period u mojoj karijeri“.
Comment
-
KK Partizan ruši zakone fizike jer je u istom trenutku na dva mesta, na dva različita kraja sveta.
I dok se tim sprema za sutrašnju EC utakmicu, KK Partizan učestvuje na turniru u Maleziji. Noćas igrali prvu utakmicu protiv trećeplasiranog tima iz Koreje i izgubili 86-80.
Uglavnom igraju juniori i poneki igrač Mladosti.
Mali Trifa 23 koša 5/6 za 3, Dejvis 15, D. Nikolić 13 koševa 11 skokova, Tanasković 8...
http://www.fibalivestats.com/u/MABA/982933/bs.html
Comment
Comment