Originally posted by Ljuba90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ni meni nije jasno zasto je dosao...ne verujem u tu ljubav prema klubu zbog par godina provedenih u istom. Mozda su faktori-Beograd,nocni zivot,dnevni zivot,kuhinja,porodica,prijatelji (ako je ima ovde) i tako ti "drustveni" razlozi...a mozda je i Goga Sekulic
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostPregovara se vrlo ozbiljno sa Radmanovicem a Ariza je ako bas hoces da znas bio bas blizu, 300k je bio problem.
@Ljuba90
Hahaha, dobra ti je ova za Gogu Sekulic.
Comment
-
Mislim da bi Ariza bio previse za nas ali zato mislim da mogu da dodju Radman,Shelden,Powe,Powell,Jerebko,Yi itd...znaci igraci koji u NBA igraju po 10 minuta...a kod nas mogu da budu 20-10 tip igraca...mozda malo preterujem ali nema veze
Ako je zbog Goge,odma kupujem njen album
Comment
-
http://www.mondo.rs/s215636/Sport/Sport/Kosarka/Jerebko_u_Humskoj_pre_Radmanovica.html
Jel dobar igrac ovaj jerebko?
Comment
-
Ja sam ga malo pratio te pretprosle sezone i bio jedna od svetlijih tacaka u Detroitu.Nazalost povredio se, ali to sada moze biti povoljna oklnost za nas.
Ako zeli da igra za male pare, ali pred prepunim Pionirom dobrodosao je.
Mada mislim da bismo se njegovim dolaskom vec kockali, posto niko ne zna kada ce da se zavrsi lokaut.
Comment
-
Ako vec ne mozemo da dovedemo nekog domaceg igraca, ja sam vise za crnca na poziciji 4. Treba nam tu neka strvina koja ce da skace, igra dobro odbranu, blokira itd jer ce nam ove sezone, bar kako sada stvari stoje, odbrana na centarskim pozicijama biti tanka. Pekovic je jako los bloker, pokusava telom da odbrani igraca, ali neki malo inteligentniji igraci ce uspeti da se izbore sa tim. Katic takodje nista specijalno u odbrani, i on je jak i masivan ali nekako ne "oseca" odbranu. Zatim tu je Djekic koji svojom gradjom nije za poziciju 4, ali zahvaljujuci svojoj visini spada u one tzv lake cetvorke. Uz to da dodam da od ove godine nemamo Veselog koji je bio 70% odbrane Partizana.
Zato mislim da nam treba neki igrac sa dobrim odrazom i blokadom, kako bi nadoknadili manjke u odbrani. Setite se kako je bilo pre nekoliko sezona kada smo imali 4 cista blokera u ekipi (Rakocevic, Veseli, Lazme i Vranes), bili smo neprelazni.
Comment
-
Originally posted by trigger View Posthttp://www.mondo.rs/s215636/Sport/Sport/Kosarka/Jerebko_u_Humskoj_pre_Radmanovica.html
Jel dobar igrac ovaj jerebko?
According to agent Doug Neustadt, "Jonas views himself as an NBA player," Neustadt said. "We are not looking to go over there." Jerebko could easily sign a deal to play overseas, but it appears his focus remains on his career in the NBA. Jerebko missed the entire season with an Achilles injury in 2010-11, but added 20 pounds of muscle.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostNe znam nista,iskreno...Samo znam da ce Raduljica mozda vec danas da potpise,a ta cetvorka ovih dana...Dal je moguce da cemo u avgustu da kompletiramo tim?
Pojavila se informacija da ce Lou ranije doci na pripreme.
Comment
Comment