Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Aj malo da oraspoložim moje grobare.
Vrlo smo blizu produžetka generalnog sponzorstva. Braći Rusima se dopada koncept mladih i talentovanih igrača. A biće i bonusa pošto smo u EC grupi sa bratskim Zenitom (zajednički sponzor).
Živeli Rusi, živeo NIS, živeo naš Partizan!
Comment
-
Rasprava je prebacena na http://www.sportklub.info/forum/show...-IZVAN-REALNOG"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
X, X,
Vanja, Sani, X,
Si, Zagor,
Novica, X, Peca,
X, Gagić
Ostatak klinčadije posleti na KLS kaljenje ili ABA2, možda dvojicu zadržati da gospodinu Tegeltiji prave društvo.
Nije loša osnova.
Šest sasvim ok igrača za naše mogućnosti plus mali Peca.
Tu je otišlo bar pola love (oko 550k) i treba dobro izabrati za preostale pozicije.
A love se nema.
Kod prvog pleja i prve petice ne sme biti greške, dok Novica konačno mora da dobije dostojnu zamenu zbog ritma i stanja njegovih kolena.
Kad bi se tu uklopili u 350k bilo bi super.
Za kusur dovesti bekap pleja i još jednog komba i vozi.
Comment
-
Četvorku može da zatvori i Zagor, možda dođe i kapiten reprezentacije, videćemo, ali na pleja, šutera i peticu stranci obavezno.
Možda se i nama posreći pa nekada dovedemo bivšeg najboljeg strelca Evrolige + beka šutera iz Panatinaikosa. Za sada neka bude skromno ovako dok se ne promene okolnosti.
Comment
-
Ponuđen nam je Marcus Paige, 55. pik iz 2016.
Šta znam, meni deluje presitno, ali ima dobru levicu.
Goss nam je totalno otvorio američko tržište.
Nudi se sve više igrača koji ne prođu preko.
Znaju da u Partizanu za siću mogu najbolje da napreduju i posle zarade dobre pare.
Comment
-
Rasprava je prebacena na http://www.sportklub.info/forum/show...-IZVAN-REALNOG"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment