Originally posted by dekkard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ica View PostPero me je razočarao a o kvalitetima Pere i Novice ne vredi ni raspravljati. . Oko i dupe"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Novica moze Peru da bude uzor kako se gine za voljeni klub.Novica je dusu i zdravlje dao Partizanu,covek je poluinvalid ali i dalje je "najmladji" na terenu,dok je ovaj nas "veliki Zvezdas" dosao da se zajebava poslednju sezonu u karijeri i kad je bilo najpotrebnije bio je najaktivniji po splavovima i klubovima.Nikad mi nije bio preterano simpatican,ali nakon ove sezone mi se gadi,a za Novicu bez obzira sto mi ide na ganglije jedan veliki respect! Mozda je Pero veliki igrac,verovatno bolji nego sto je Novica ikada bio,ali o ljudskim kvalitetima zaista bolje da ne pricam dalje....
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostMnogo razocaranih "svedoka" kod vas u zadnje vreme: Perinih, Bjelicinih, Alimpijevih, Covicevih, Feldinovih, Lesortovih.......[emoji3]“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostSve dok ste vi ovako zadovoljni i nama je dobro. [emoji41]"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostVidim i ti hvatas poziciju sa Cedevitom k`o Losmi sa Bayernom.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostImali su i Duletovi svedoci Limož ...svuda ima Miloša"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Bitno da ste vi zaboravili Peru Božića, igrača sa najviše nastupa za Partizan, a sad beleži uspehe u G League kao pomoćni trener.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostBitno da ste vi zaboravili Peru Božića, igrača sa najviše nastupa za Partizan, a sad beleži uspehe u G League kao pomoćni trener.
Kao trener - pocetnik se nije pokazao, i to je, na srecu, trajalo kratko - krace nego vas eksperiment sa Alimpijem."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment