Dnevna doza Glimmera...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
-
Comment
-
NWG...
Sutra se vraćam u SAD, gde ću biti tokom leta. Ali ne mogu da odem, a da se ne zahvalim, klubu, saigračima i navijačima na godini koju nikada neću zaboraviti. Nisam mogao da izaberem bolje mesto za početak moje profesionalne karijere, nego Beograd. Još uvek nisam doneo odluku o mojoj budućnosti, ali znam da će Partizan zauvek biti sa mnom, bez obzira na sve. Bila mi je čast da nosim crno-bele boje. Hvala Grobari
Comment
-
Novosti iz komšiluka
Partizan pod blokadom, oprostili se Vilijams-Gos i Marinković
Najbolji igrač KK Partizan protekle sezone Najdžel Vilijams-Gos oprostio se od kluba, a odlazak je najavio i Vanja Marinković.
Izvor: B92 ponedeljak, 11.06.2018. | 09:41
Vilijams-Gos se na Instagramu zahvalio klubu, saigračima i navijačima na godini "koju nikad neće zaboraviti" i vratio se u SAD.
"Nisam mogao da tražim bolje mesto za početak moje profesionalne karijere nego ovde u Beogradu! Još uvek nisam doneo odluku o tome kakva će biti moja budućnost, ali znam da će Partizan biti zauvek sa mnom bez obzira na sve. Bila je čast da ove sezone nosim crno-belo! Hvala, grobari", napisao je Vilijams-Gos na Instagramu.
Odlazak je najavio i Marinković, koji je uz fotografiju u dresu Partizana napisao samo: "Do sledećeg puta.
U međuvremenu, FIBA je uvela Partizanu zabranu registrovanja novih igrača zbog dugovanja, koja je na snazi od 6. juna.
Ovo nije prvi put da je Partizan u blokadi, pa se očekuje da je klub iz Humske skine u dogledno vreme i dovede pojačanja za narednu sezonu.
Što se tiče trenutnog "rostera", u Partizanu bi za sledeću sezonu trebalo da ostanu Marko Pecarski, Aleksandar Aranitović, Bondža Si i Đorđe Gagić.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Ica View PostOstaje i kapiten to je sigurno. . .kao i Sasa Ilic i Milijaš,tu si a od tebe nema koristi"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostVeca je korist nama od Novice, nego vama od Pera Antica.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment