Originally posted by Ljuba90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nemoj me zezati. Uzasan smo tim i trener je pocetnik (ko zna kakav ce Canak da ispadne...). Goss jedini zna kosarke, imas dvojicu crnaca koji su fizicki mocni i to je sve od njih. Ovi domaci il su premladi ili prelosi. Novica je Bog al je na samrti.
Zvezda jeste u haosu, ali suvi kvalitet je na njenoj strani.
O ulasku nesposobnog Ostoje u klub zaista ne bih. Neka kazu ljudi iz Cacka, sigurno znaju sve sto treba.
Uz ovu upravu cemo verovatno postati Partizan Mega Dinamik neki kurton...
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostNemoj me zezati. Uzasan smo tim i trener je pocetnik (ko zna kakav ce Canak da ispadne...). Goss jedini zna kosarke, imas dvojicu crnaca koji su fizicki mocni i to je sve od njih. Ovi domaci il su premladi ili prelosi. Novica je Bog al je na samrti.
Zvezda jeste u haosu, ali suvi kvalitet je na njenoj strani.
O ulasku nesposobnog Ostoje u klub zaista ne bih. Neka kazu ljudi iz Cacka, sigurno znaju sve sto treba.
Uz ovu upravu cemo verovatno postati Partizan Mega Dinamik neki kurton...
Comment
-
Složio bih se sa ovim dobrim čovekom odozgo - dobićemo zumbule bez obzira što plaćaju igrače i po 400 000 evrića.
I nije slučajno što njihovi navijači smatraju da je Partizan favorit. Jer oni vrlo dobro znaju za srce i džabavamnovci...
A za plasman - ako nekako opet nešto izmajmunišu i leondeleonišu, pa tim koji u grupi ima više poraza bude bolje plasiran zbog nekog drugog takmičenja... onda kojiqrac se igra ovo.
Comment
-
Originally posted by bounty hunter View PostSložio bih se sa ovim dobrim čovekom odozgo - dobićemo zumbule bez obzira što plaćaju igrače i po 400 000 evrića.
I nije slučajno što njihovi navijači smatraju da je Partizan favorit. Jer oni vrlo dobro znaju za srce i džabavamnovci...
A za plasman - ako nekako opet nešto izmajmunišu i leondeleonišu, pa tim koji u grupi ima više poraza bude bolje plasiran zbog nekog drugog takmičenja... onda kojiqrac se igra ovo.
Comment
-
Nemoš ti zemljak u svojoj grupi da imaš 10-0, a ja u svojoj 9-1 i da ja budem bolji. Nije logično. To za pravila koje pominješ je ako ti i ja imamo isti skor. E onda sam ja kao bolji jer sam u nekom tamo takmičenju, koje nema veze sa ovim, bio ispred tebe.
Ono, ovo je pupak sveta, ovde može sve kad imaš silu.
Comment
-
Originally posted by bounty hunter View PostNemoš ti zemljak u svojoj grupi da imaš 10-0, a ja u svojoj 9-1 i da ja budem bolji. Nije logično. To za pravila koje pominješ je ako ti i ja imamo isti skor. E onda sam ja kao bolji jer sam u nekom tamo takmičenju, koje nema veze sa ovim, bio ispred tebe.
Ono, ovo je pupak sveta, ovde može sve kad imaš silu.
Comment
-
35 koševa (šut iz igre 77%), 6 skokova, 12 asistencija... index 52. Kokoškov je onomad rekao da ga ne bi pustio iz Jute, ali da je bio na sa Slovencima i nije znao da NWG odlazi.
Odlična partija i Bandže, ništa nije promašio iz igre (8-8). Ostali onako - Miha kapiten i dalje u kanalu.
Hala Dinamika je tu u mom selu, skupilo se dosta naših bivših igrača, Tegi, Matić, fin i pristojan svet... a bio i Dinkić kao Mutina podrška. Nisam video LeonaDeleona.
Oberknežević pokazao i ovde kakav je glibo glibavi i zašto ga Koordinator priželjkuje.
Comment
-
Vi ste najozbiljniji kandidati za FCL, za EC vam treba wildcard, mada po iskustvu iz ove sezone bolje da je ne tražite. [emoji23]“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment