Originally posted by Indigo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by dekkard View PostI da se Štimac predomisli glede reprezentacijeThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostZa kog djav`la vas dvojica pisete o Stimcu na KKP temi, ostace misterija za naredna pokolenja.
Ocekujem od dekkarda da postavi sliku od Stimare u Lepe zene svuda oko mene, evo bas mi sad na private salje da nije daleko od odluke da ga istetovira ispod leve sise, pored srca.
Last edited by Indigo; 18-01-18, 00:27.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Inace je ono prethodno o budzetima i ko ima koliko para prava rasprava za ovu temu, a onu drugu ste otvorili reda radi. Svaka ti cast kako uredjujes, odnosno ne uredjujes forum.
Druga tema - pomracenje uma ili iza realnog. Za sta ona sluzi ako ce se ovde pricati o Milku, Peru, SNSu, Keselju, budzetima i slicnim glupostima (ne mislim na Milka da je glupost, nego da je prica o platama ovde glupost).Last edited by blond; 19-01-18, 01:56.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Kwame je dosta bolji od Milera, kako za tim tako i indivdualno...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostOriginally posted by LosmiSK View PostKwame je dosta bolji od Milera, kako za tim tako i indivdualno...Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostSlazem se Losmi zavisi samo kako ce se uklopiti, na nasem primeru smo videli gomilu dobrih igraca koji se nisu snasli, Miler je otisao za nadoknadu, prodali ga prosto.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Po meni miller nije igrač za ovaj Partizan, ima poene u rukama ali je loš u odbrani a nema ko da ga pokrije.
Imali smo i prije loših igrača u odbrani ali tu je bilo odličnih defanzivaca koji su to mogli krpiti.
Primjer Leo plus Lučić i MilosavljevićAtletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics
Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu
Comment
-
Danas bitan mec, da mi odradimo nas deo posla, dobijemo sto vise utakmica mozemo do kraja, pa sta bude, realno nisu neki izgledi za top4, ali danas se mora dobiti, pa da navijamo za Zadar prekosutra. Ocekujem veliki broj navijaca (jer tesko je dati 200 din, a sto je dzabe i Bogu je drago ), a i igraju dva najveca kluba u ABA. Napred Partizan! I Novica plus poeni.
Last edited by mark !t zer0; 20-01-18, 15:27.sloboda ili ništa
Comment
Comment