Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by colke995; 12-01-18, 00:17.sigpic
-
Limar svakog dana menja price. Kontradiktornost mu je u karakteru. Prvo kaže kako su za Gosa odbačene sve ponude i da sigurno ostaje. Da bi nepunih sat-dva kasnije izašao u etar sa izjavom kako je i Gos na prodaju ukoliko ponuda bude zadovoljavajuća. Ko ovde koga sanka?
Za NWG najviše je zapeo Šaras i Žalgiris.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostLimar svakog dana menja price. Kontradiktornost mu je u karakteru. Prvo kaže kako su za Gosa odbačene sve ponude i da sigurno ostaje. Da bi nepunih sat-dva kasnije izašao u etar sa izjavom kako je i Gos na prodaju ukoliko ponuda bude zadovoljavajuća. Ko ovde koga sanka?
Za NWG najviše je zapeo Šaras i Žalgiris.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
-
Prica se ojos bar 3-4 igraca sto ja znam..nude im sve sto je propalo na donjoj lestvici kvalitetnih evropskih klubova...pa ko ih zajebe3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
A presao je...nudili su Cvela ali pametan izbor..fino je ovaj igrao za Fra i Aris mislim...lici na nesto..nije los..Sad licite na nesto3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
-
Originally posted by dekkard View PostDaj NWG evo vam ga Enis on vam se ionako više uklapa sa stajlingom [emoji23]"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by darko pancev View Postkakav Zalgiris ljudi to su buve ...nece taj nidje ..Miler je jednostran igrac koji ne donosi nista timu zato ce i dobiti sut kartu a za uzvrat dobiti i koji evro i tu su svi na dobitku ...aranitovicu ce se dati sansa mada mislim da njegova karijera blizu kraja posle onih povreda silnih ...sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostSvaka ti čast kad za dečka od 21 godinu mislis da je karijera blizu kraja.
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostPardon, decko ima nepunih 20 godina, ne znam sta da mu se desilo ne bih rekao da mu je kraj karijere blizu, nema smisla. Neka bude KLS igrac celu karijeru, opet je pobedio, a bice Sani i mnogo vise od toga, nadam se, zivi bili pa videli.
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostPardon, decko ima nepunih 20 godina, ne znam sta da mu se desilo ne bih rekao da mu je kraj karijere blizu, nema smisla. Neka bude KLS igrac celu karijeru, opet je pobedio, a bice Sani i mnogo vise od toga, nadam se, zivi bili pa videli.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment