NWG rastura ovu tekmu. Ovo ne sme da se ispusti!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sreca pa sam neplanirano izasao, popio nekoliko piva sa drugom i zaboravio da igramo.Ispizdeo bih mnogo da sam gledam utakmicu kada bih video kako smo primili 104 poena, ovako kada vidim statistiku je manje bolnije.
Nakon ove tekme siguran sam da ce Nikolic da doceka Novu Godinu u Partizanu.Da su pobedili Igosi, tesko da bi se izvukao.Sledi tezak raspored, sve preko dve pobede je uspeh u sledecih sest meceva ABA lige.
Comment
-
Dobismo, ali ne mogu da se otmem utisku koliko je ovo ustvari lose. Ajde sto smo dali 117 poena, ali primili 104 od Igokee. U trenutku kada imamo +15 umesto da igramo pozicioni napad i trosimo po 20 sekundi, mi pripaljujemo cim primimo loptu. Bas nekako cudno.sigpic
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostDobismo, ali ne mogu da se otmem utisku koliko je ovo ustvari lose. Ajde sto smo dali 117 poena, ali primili 104 od Igokee. U trenutku kada imamo +15 umesto da igramo pozicioni napad i trosimo po 20 sekundi, mi pripaljujemo cim primimo loptu. Bas nekako cudno.
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostDobismo, ali ne mogu da se otmem utisku koliko je ovo ustvari lose. Ajde sto smo dali 117 poena, ali primili 104 od Igokee. U trenutku kada imamo +15 umesto da igramo pozicioni napad i trosimo po 20 sekundi, mi pripaljujemo cim primimo loptu. Bas nekako cudno.
Ovakvom igrom ne moze da se dobije ozbiljan protivnik i meni je jos neozbiljnije da Muta prica kako je napad u redu, ali eto u odbrani je skripalo. Pa upravo zbog nikakve energije u odbrani je i ostalo toliko snage za napad.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Sa ovakvim pristupom kakav je Igokea imala, prosli bi prodiv Buducnosti ili protiv vas sa 40 razlike. Sramotno je sta su oni igrali, ali i mi takodje. Koliko sa ovakvim pristupom moze da se igra sa ozbiljnim ekipama videlo se protiv Albe. Ako ih uopste mozemo ubrojati u ozbiljne ekipe. Svaka ekipa koja moze da nas limitira na ~80 poena nas bije sa dvocifrenom razlikom bez ikakvih problema. Protiv Ritasa primamo dvocifren broj trojki od kojih je 2/3 bilo potpuno otvoreno. Energija u odbrani apsolutna nula. Nije to onaj Partizan koji grize za svaku loptu.
@VPV
To sto imamo 3-2, a sto smo mogli i 4-1 da imamo lagano, vise govori o drugim timovima u ligi nego o nama.sigpic
Comment
-
Bojim se da Samardo nece u ovakvoj kosarci imati preveliki impact. Bice dobro imati 2 centra koji znaju nesto, I da vise nadam se nikad ne gledam Tomica. Ovo za titulu ne znam sta da ti kazem. Ne znam na kojoj drogi I koliko promila treba navijac Partizana da ima pa da pomisli na tako nesto. Neko 6. mesto I par lepih prodaja (NWG, Miler, Vanja I eventualno jos neko) I sezona bi bila prilicno dobra. Sve preko toga je fantazija.sigpic
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostBojim se da Samardo nece u ovakvoj kosarci imati preveliki impact. Bice dobro imati 2 centra koji znaju nesto, I da vise nadam se nikad ne gledam Tomica. Ovo za titulu ne znam sta da ti kazem. Ne znam na kojoj drogi I koliko promila treba navijac Partizana da ima pa da pomisli na tako nesto. Neko 6. mesto I par lepih prodaja (NWG, Miler, Vanja I eventualno jos neko) I sezona bi bila prilicno dobra. Sve preko toga je fantazija.
Comment
-
Pa ono, 3 ekipe su sigurica, a sad ta cetvrta, mozda budemo I mi, ali ne vidim sta se tu menja. Nijednu od te 3 ekipe nemamo sansi da dobijemo osim nekog ludackog spleta okolnosti, ali teska vajda. Ali miljama je jos daleko PO. Ima jos puno da se igra.sigpic
Comment
-
Ako pobede Cibonu sledece nedelje, moci ce da se razmislja o cetvrtom mestu.Inace raspored mnogo zajeban u sledecih nekoliko nedelja.Cibona, Zvezda, Mega, Olimpija, Buducnost, Cedevita.Ja tu vidim jedino sigurnu pobedu protiv Olimpije kuci.Male su sanse da cemo da dobijemo Cewdevitu i Zvezdu kuci, a nista bolje da cemo da slavimo na ovim jacim gostovanjima.Bice neki skor 4:7 ili 5:6.
Imamo losijeg trenera, a jacu ekipu u odnosu na proslu sezonu koja bi kod Dzikare mnogo bolje funkcionisala i skor bi naravno bio bolji.Mozda bez poraza.
Comment
Comment