Zagrizli ste za Juznoafrikanca Tshilidzi Nephawea 28 godina, jaka petica, bivsi student New Mexica proslu sezonu proveo u japanskom Sendai 89ers-u, tamosnjem B-ligasu. Sta ni rekao o njemu jak kao bik, ima problema sa kolenima, kad bi ga poredio mozda sa Sofom, ali naravno slabija verzija, tipični teski centar.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Gb92 View PostPozdrav drustvo pratim vas vec dugo pa sam resio da se prikljucim.
Kronose izaberi dan kad placas pivo ...
Kad mogu avatar da metnem?
Ides podesavanja, pa izmeni avatar. Ucitavas preko URL-a ili sa desktopa. Preporucujem da skines sliku na desk pa je ucitas.
Comment
-
Originally posted by Gb92 View PostPozdrav drustvo pratim vas vec dugo pa sam resio da se prikljucim.
Kronose izaberi dan kad placas pivo ...
Kad mogu avatar da metnem?"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Боги View PostPozovi i Barklija, Safeta, Realnog i ekipu
Ides podesavanja, pa izmeni avatar. Ucitavas preko URL-a ili sa desktopa. Preporucujem da skines sliku na desk pa je ucitas.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Nemojte ih zvati, verovatno ne zele, malo je kontraproduktivno, malo su osetljivi (sto nije cudo ko im je nad glavom).. Verovatno se osecaju pomalo izdani. Ako su ostali da se bore za svoj prostor ne treba im zameriti. Mi drugi smo izabrali da disemo cist vazduh. Uglavnom, svi znaju gde smo i ko zeli doci ce. Dajte im i vremena, i ovde ce vremenom da se profiltrira jer je stvarno kuka i motika stigla sa esencijom foruma. Ali dobro, bez kvantiteta nema ni kvaliteta. U svakom slučaju svi pozvani pripadaju ovde, pa kako im volja.
Comment
-
Kuka i motika hahahahah
Sto nisam za kompom da okačim sliku iz Crnog Gruje.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment