Pa videces kako igraju ledjima Birca, Majstor i Novica. Bukvalno ne mogu pleja da nadigraju...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Aj mrs u tri lepe.
Moramo mi da zaseremo protiv nekih levata!
Sad ce Hatcher da izdivilja i odredi pobednika.
Uzasni smo, ali uzasni.
Da mogu 3 crnca iz Afrike bih doveo da mi igraju centre, a ne ova nasa mlohava trojka (Novica, Birca, Majstor).
Comment
-
-
Cela situacija je pokazatelj ko drzi trziste.Ja ne bih pomislio pre par meseci da bi Zvezda uzela igraca koji ne bi imao nikakvu minutazu kod njih samo da ne bude rezerva u Partizanu.Jebote, kada ne moze nijedan igrac koji ista valja da zavrsi u Partizanu.Jebem vam mater
Mogu da shvatim zasto sada i u buducem periodu najveci talenti ce da zavrse u Megi i nemam nista protiv toga.
Priznanica ne moze da zameni ni predugovor ni ugovor.
Ako nista drugo, nisu cutali.Dobili smo potvrdu dogadjaja sto je bolje nego da je to ostalo na spekulacijama.
Edit:Pomislim koliko su drugi klubovi amaterski kada vidim ovakvu priznanicu na sajtu KKP.
Edit2:Nema ni pecata, da li se oni to zajebavaju sa nama?
Sad sam tek izvalio pristupnicu, nemam ideju na sta ce ovo da izadje.Pristupnica je za razliku od ove priznanice validan dokaz ali nije popunjena i ne verujem da je pravno neoboriva zato sto nisu popunjeni svi elementi.Mozda i jesu, samo taj primerak nisu pokazali.Last edited by Ricma; 11-10-16, 13:11.
Comment
Comment