Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
-
Eh da je Dzikic bio od pocetka sezone...Vjerujem da bi se borili sa Megom za to 4 mjesto.
Cestitke Partizanu i poruku Zvedasima, i da su ovo prosli svejedno Mega bi ih dobila tako da isti im je djavo.Last edited by Dule Krtola; 20-02-16, 23:26.
Comment
-
Originally posted by Dule Krtola View PostEh da je Dzikic bio od pocetka sezone...Vjerujem da bi se borili sa Megom za to 4 mjesto.
Cestitke Partizanu i poruku Zvedasima, i da su ovo prosli svejedno Mega bi ih dobila tako da isti im je djavo.
Nije se ovde vodila rasprava na temu Dzikic vs Milojevic i ko bi bio bolje resenje.Meni je bila dovoljna pobeda jos pre mesec dana, ali i ova pobeda stavljaju tacku na raspravu.Hvala Milojevicu sto nas je odbio u septembru i sto je dosao Dzile proslog mesecu.Ovakvom scenariju sam se nadao jos od odlaska Duleta.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostMega je luzerska ekipa, a Milojevic jos veci luzer.Jedan trener moze da promeni DNK ekipe i da napravi transformaciju i to je najvise do Milojevica.Koliko su puta imali Zvezdu u saci i svaki mec lii jeda na drugi.Nista on nije naucio iz tih poraza i zbog toga gubi na isti nacin.Ako je Zvezda nekom nabila komplekse onda je to megi i da je prosla ili bi ih u jednom trenutku odvalila ili bi to bila repriza proslogodisnjeg Kupa.Nema tog scenarija u kojem bi Mega izasla kao pobednik.Nisu slavili protiv Zvezde jos od kada je Marjanovic igrao za njih.Protiv ovakvog Partizana sigurno imaju dosta vece sanse.
Nije se ovde vodila rasprava na temu Dzikic vs Milojevic i ko bi bio bolje resenje.Meni je bila dovoljna pobeda jos pre mesec dana, ali i ova pobeda stavljaju tacku na raspravu.Hvala Milojevicu sto nas je odbio u septembru i sto je dosao Dzile proslog mesecu.Ovakvom scenariju sam se nadao jos od odlaska Duleta.
Comment
-
Tesko cemo dobiti ovo, ali ne treba gubiti nadu. Dzile izvlaci 300% iz ove ekipe.
Steta sto je ovaj Vilijams drvo sto se tice suta, mogao bi da bude dobar igrac. Ima odlican skok i motoriku. Dzons mora da se pridoda u drugom poluvremenu, Ceda glupo zaradio 3 licne...bice tesko. Imaju mnogo vise energije od nas, igraju presing svuda po terenu...bas su se naspanovali da nas dobiju veceras, ali videcemo.
Comment
Comment