Originally posted by trigger
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Raspored timova za žreb Evrolige:
Prvi šešir: Barselona, Olimpijakos, Panatinaikos, Real Madrid
Drugi šešir: Montepaski, Kaha Laboral, Makabi, CSKA
Treći šešir: Partizan, Uniks, Unikaha, Fenerbahče
Četvrti šešir: Prokom, Bilbao, Efes, Žalgiris
Peti šešir: Milano, Olimpija, Bamberg, Kantu
Šesti šešir: Nansi, Zagreb i dva tima iz kvalifikacija
Kao sto vidite Partizan je u 3.sesiruCZ-JK-Elton John-Diva
Comment
-
Partizan mts će od 21. do 25. septembra učestvovati na "Minhen kupu".
Organizatori su saopštili da će se u A grupi nadmetati Panatinaikos, Montepaski i jedan nemački tim, a u B grupi Barselona, Partizan mts i takođe jedan nemački tim.
Što se tiče crno-belih, poziv na ovakav turnir je još jedna potvrda visokog rejtinga koji prvak Srbije uživa u EvropiCZ-JK-Elton John-Diva
Comment
-
-
Nismo jos nikoga.Obnovljeni su ugovori sa Katicem,Kecmanom,Bozicem...Pominje se Andjusic iz Hemofarma,Dragicevic kao i Cakarevic.Otisli su svi stranci i ugovor sa Mitrovicem je raskinut.Djekic je vracen i ove sezone vecu minutazu imace Miljenovic,Pesakovic,Jaramaz,Bogdanovic.
Comment
-
Treba oformiti tim ... Za sada imamo u tmu :
Rasko Katic
Dusan Kecman
Petar Bozic
Vladimir Lucic
Dragan Milosavljevic
Branislav Djekic
Ovih 6 su po meni standardni , ne racunam ove mladje jer tesko da ce dobiti priliku , treba sad dovesti 6 jakih igraca , pored 3 crnca ja bih licno iz ove nase lige volio videti Marka Cakarevica koji igra odlicno u Radnickom , Borisa Savovica iz Hemofarma i mozda vratiti Cedu Vitkovca jer je imao odlicnu sezonu u Igokeei i pruzao je odlicne partije u NLB ove sezone ... Sad prica se za Andjusica i Bozovic ,Andjusic u Hemofarmu uopste nije imao minutazu , do 10 minuta maximum , preko je igrao samo kad su imali problema sa niskim igracima u sredini sezone ... Bozovic bi po meni bio promasaj , imao je odlicnu minutazu u Hemofarmu prosle godine a vise od 10 poena u celoj sezoni ja mislim da nije uboo , mozda u kojoj utakmici tako da ni njega ne bih doveo da sam u stabu ... Dragicevic nzm da se pominjem , a nzm na kojeg mislis , Tadiju ili Vladimira ? Mislim da je Vladimir logicnije jer je dobio otkaz u Caji ali ne verujem u to ...Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by trigger View PostVideh tamo na onom linku sto si postavio,pise da ce se vratiti vesely,maric i rasic.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ma na Vladimira,koji crni Tadija
Ma mora neko od ovih m ladjih da se pusti malo vise,neminovno je da cce da dodju jaki igraci na kecu,cetvorci i petici,ali valjalo bi kad bi Pesakovic-MIljenovic-Jaramaz dobili malo jacu minutazu nego prosle sezone,tu je i Bogdanovic.
Malo mlate na onom linku sto sam postavio,nije malo,malo vise mlate
Comment
-
Je li ostaje Besovic u klubu , meni je realno onaj igrac smesan , bez obzira na kvalitet i visinu on sa loptom nista ne zna raditiSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment