Originally posted by humska1
View Post
Originally posted by humska1
View Post
Prvo, njegova izjava da nece gledati ovakav Partizan dok se nesto ne popravi je jako ruzna i tako ne bi trebalo da govori niti jedan strastveni Grobar kakvim se on predstavlja. Kao ni ranije nije gledao ABA ligu pa nece ni sada, kako da ne, sve se plasim da nije gledao. Sto se upravnog odbora tice, pa da, [sarkazam]nije trebalo da ga sastave za dva dana, trebalo je da prodje nekih mesec/dva da pocne sesona, pa onda polako, a dotle neka se ceka i neka i dalje bude nerazresena situacija u klubu[/sarkazam]. Lako je biti gazda kada je sve med i mleko, medjutim, kada je situacija losa, onda svi dizu ruke a oni koji bi da tu situaciju poprave i isprave neke druge koji su u proslosti gresili bivaju okarakterisani kao izdajnici, politicari, lopovi itd. E bas zato cenim ove ljude koji su dosli, cenim ih jer su dosli u klub kada je najgore da pomognu, onoliko koliko mogu, jer sada u Partizanu nema sta da se ukrade i nema prostora za licne interese za razliku od fudbalskog kluba, u kojem je situacija drugacija za 360 stepeni, gde se nakupilo para a pojacanja nigde. Da li bi mozda voleo takvu situaciju u klubu? Da li bi mozda voleo da klub dobije jednog pravog SNS-ovca umesto sto prozivas Pekovica, Berica ili ne znam koga vise da su iz te stranke ili da su pali pod uticaj nekih ljudi iz pomenute stranke?
Drugo, mogao si sinoc da cujes od Grbe licno da nema ljudi iz domena politike u klubu tako da sada i sam shvatas koliko si pogresio u svojim stavovima, jer si unapred optuzivao ljude iz kluba da su usko povezani sa vladajucom strankom.
Trece, isto tako si mogao da cujes od Grbe da su u klubu ljudi koji stvarno vole Partizan i koji zele da pomognu, a ne da ga uniste i obezvrede.
Cetvrto, ne mogu da verujem da si pao na Covicevu pricu oko neke eventualne pomoci Partizanu. Da li ti stvarno mislis da bi taj covek bio u stanju da pomogne Partizanu? Nije mi jasno zasto je Grba to pomenuo, jer to nema veze sa mozgom. Niti je ko trazio pomoc od Zvezde, niti je rekao da bi ista bila prihvacena. Covic je to sam rekao u jednom intervjuu, samo da bi se ljudi primili na njegovo "postenje".
Comment