Spekulise se da Gist mozda ode u Fener.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Otišao i Gist
Kao i što se očekivalo, Partizan polako ostaje bez Amerikanaca koji su nastupali u crno-belom dresu prethodne sezone. Posle Nejtana Džavaija, koji je pojačao ruski Uniks, Džejms Gist karijeru nastavlja u turskom Fenerbahdže Ulkeru.
Džejms Gist odigrao je odličnu sezonu u crno-belom dresu, čime je skrenuo pažnju mnogih evropskih klubova. Kako stvari stoje, Gist će pojačati turski Fenerbahče Ulker.
Nejtan Džavaji već je napustio Partizan i pojačao ruski Uniks, dok je za Kurtisa Džerelsa uveliko zainteresovan Makabi.
Gist je u Partizan stigao iz ruske Lokomotive iz Kubana, a u Evroligi je prosečno beležio 11 poena i sedam skokova.
Zanimljivo je da Gist poseduje turski pasoš, pošto je rođen u Turskoj, gde mu je otac radio kao vojno lice.
Fenerbahče Ulker očigledno da je izuzetno ozbiljno shvatio ovogodišnji prelazni rok, pošto je u svoje redove doveo i najboljg košarkaša Cibone i reprezentativca Hrvatske Bojana Bogdanovića.
Comment
-
Sta mislite koga ce Partizan zadrzati , ja mislim da ostaju :
Dusan Kecman
Petar Bozic
Dragan Milosavljevic
Vladimir Lucic
Rasko Katic
Nemanja Besovic
Ovi bi trebali ostati iz 1.tima tj od onih 12 ... Gist je otisao u Fener , Jawai u Unics Kazan , Jerells ce isto otici , Klobucar se i ranije vratio u Olimpiju , Kecman i Bozic vec stare ... Vesely na draftu , Djekic otisao na kraju NLB tj pred kraj , ...Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Mihail Čehovski, sedamnaestogodišnjak iz Slovačke, boravio je u Beogradu gde je dogovorio dugogodišnju saradnju sa 'crno-belima'.
U pitanju je 208 santimetara visoki krilni igrač, koji se trenutno nalazi na pripremama sa reprezentacijom Slovačke do 18 godina
"Bio je na tri-četiri treninga prošle godine i kako je zadovoljio kriterijume Vlade Jovanovića, naše je samo bilo da dogovorimo saradnju. Mora da se zna da on za sada predstavlja samo budućnost kluba" rekao je Zoran Stevanović.
Predstavnici Partizana i menadžer Miodrag Ražnatović, koji zastupa Dušana Kecmana, Petra Božića i Raška Katića počeli su pregovore oko uslova ostanka iskusnog trija u Humskoj, ali prvi sastanak nije dao i konačne odgovore, piše Sportski žurnal..
Još nije poznato da li će pomenuti asovi i sledeće sezone igrati u 'crno–belom' dresu.CZ-JK-Elton John-Diva
Comment
-
Ljubo nemoj se lozis,ja sam tu laz o Kalinu Lukas reako jos pre mesec dana skoro na svi sportskim forumima i sajtovima(www.sportske.net,http://www.b92.net....)To je smao moja zelja posto mnogo gotivim Lukasa,ali ne i realnost...
Comment
-
Nemoj se nerviras,ja bih bas vole da Lukas dodje u Partizan to mi je omiljeni igrac sa koledza,ali Partizan ima jako cudnu politiku.Partizan ce prvo pokusati da produzi ugovore sa veteranima kao sto su Katic,Bozic i Kecman,pa ce onda juriti domace igrace kao sto su Cakarevic,Marjanovica,Andjusic,Vujanic.....pa tek onda tamo negde sredinom septembra oni krecu po Amere,neverujem da ce to biti Lukas jel ako dodje Vujanic tu je kraj price.Tesko da ce ga i potpisati na dve godine jel bi to bio rizik ako se neprivikne na evropsku kosarku tako je reko Vlada u jednoj emisiji!!!
Brate nemoj da se ljutis nisam mislio nista lose!!!!!
E i jedno pitanje sta bi sa onim Mike Taylor-om sto je pre dve godine igrao u Zvezdi,on bi bio jak zanimljiv igrac za Partizan???
Comment
Comment