Bas se vidi da smo nemocni. Nema leba od ovoga...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nikad jedan tim Partizana nije manje zeleo pobedu od protivnika, ne znam koji im je kurac. Ali znam da je ovo gotovo. Dal ce nas ukenja nesto veceras nije ni bitno, sledecu tekmu nema sanse da dobijemo. Ima i umora i kratke rotacije, ali ovo je sramotno sto se mene tice.
Comment
-
Nemam bas neke konkretne argumente i pritom ne pratim nesto vise basket ali za sve ovo subjektivno krivim Vujosevica. Nepotrebno je nabijao tenziju, i to sad vec jedan dug period ne moze da se prodje bez samaranja, napadanja, vredjanja, prebacivanja, pisama, saopstenja jebote kao spansku seriju da pratim. Kapiram ja da je tesko, ali bas zato sto smo trebali da uzivamo u ovoj slozi koju imamo i u tim vanserijskim igracima koji su pokazali srce i odlucili da igraju za ovaj klub. Umesto toga sticem utisak kao da je svim nasim igracima muka od svega, Duleta cekam da strefi slog ne daj boze ili da upuca nekog, jedno od ta dva.
Jbga izgleda da je covek navikao da je dominantan protiv konkurencijei tako je fantasticno funkcionisao dugi niz godina a sad kad treba da se grize i nije sve potaman onda se malo gube konci. Ne vidim stvarno potrebu za mnogim potezima i izjavamaIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by Princara View PostJedino mi ovi Ljubini postovi bude nadu
Nije problem izgubiti od jace ekipe (a Zvezda jeste jaca), problem je sto ne licimo ni na sta. Problem je sto pocinjemo da se ciganisemo, a to nismo nikad radili...
Ocaj.
Comment
-
Čestitke vašim igračima na borbi, čestitke navijačima na večerašnjem navijanju.
Posebno čestitka Milosavljeviću. koji je to sportista. Respect.
O Duletu, nakon onih 5 sekundi koje su išle uživo ne vrijedi više trošiti riječi. Vjerovatno će se pokrivati da je bio provociran, ali...
Volite vi njega zbog prethodnih godina, ali on definitivno više nije za bilo kakvog javnog nastupa.
Comment
Comment