Ne moze Macvan sam,jbg.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Ocekivao sam od Gagija i Sase ocajnu igru, mada sam od Sase ocekivao da ce bar zicer da ubaci
EDIT: Falio je Edo danas
Bas tuzna sezona, ali verujem da ce biti bolje. Plej mora pod hitno i toga je Dule svestan. Sasa i Gagi ce biti oni pravi kad bude trebalo, uopste ne sumnjam u to.
Idemo dalje, mucenje je ova sezona, ali na kraju moze da se zavrsi na najbolji moguci nacin. NAPRED PARTIZAN !Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Ja to nisam ni video, video sam jedan upaljac kako leti ka parketu samo nisam znao da je pogodjen sudija.Posle ga je Dalo pokupio.
Ispadanje u Evrokupu zbog 2 razloga:
1.Povreda Milosavljevica koja se produzila nekih mesec dana jer se prvobitno ocekivalo da debituje u oktobru
2.Prekasno sklopljen tim, a i jos fali plej i sve se to poklopilo sa povredom Murica
Mada budimo iskreni, da je njima stalo do Evrokupa ranije bi se tim sastavio.Kao sto rekoh pre par dana, koeficijent ce da se juri sledece sezone.
Comment
-
Ja ne znam sta ti burazeru gledas, ali molim te oceni mi njegovo sudjenje u trecoj cetvrtini. Kriminal Duletova reakcija na to je jos gora od loseg sudjenja. Verovatno nam je ucinio medjvedju uslugu, s obzriom da sledece nedelje idemo na gostovanje Zadru koje moramo dobiti.sigpic
Comment
Comment