Ja mislim da ja u levoj ruci kojom 5 puta u zivotu nisam bacio loptu na kos imam vise osecaja za horog nego Milutinov i Gagic u obe ruke zajedno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Batalio da gledam...
Sada nam ne bi pomoglo ni 100 Pavlovica, ni 100 Gagija...treba plej (i da se Andric dozivotno preseli na klupu). Covek od Solnoka ne moze da odigra korektnu utakmicu...Nadam se samo da ce Edo biti ok i da nas nece poterati maler kao proteklih sezona...Jos nas samo nisu opalili grom i susa, sve ostalo nas je snaslo...
Comment
-
Jel neko cuo navijace zvezde veceras, 500 grobara nadjacalo 5000 navijaca zvezdeНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Originally posted by cleoo View PostJel neko cuo navijace zvezde veceras, 500 grobara nadjacalo 5000 navijaca zvezdeOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment