Bice nam jako potreban protiv Bugara. To moramo da dobijemo kako znamo i umemo, ne smemo da kiksiramo kao protiv Igokee.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Nista nisam gledao... ali kada cujem rezultat bude mi i drago sto nisam.
Moja podrska i ljubav prema klubu je cak i veca samo treba istrpeti ovu fazu ponovnog "prohodavanja".
Pa ne mogu svake godine "poletarci" konkurisati mocnim "belosvetskim letackim kompanijama".
Samo molim Boga da se ovaj trenutak iskoristi za druge stvari, mimo parketa tamo preko hodnika do kancelarija - tu da se naprave neke promene... za sada kako cujem nista od toga.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by jovan View PostMacvan puno znaci,kako u odbrani, tako i poenterski-sto ovoliko dugo drzi van igre Murica,bas je bio raspolozen za igru.
Ovaj mali Marinkovic ce biti zver, samo da ga posluzi zdravlje. Kakvu ruku ima decko...posebno me odusevila ona trojka iz dotrcavanja...takvi sutevi su najtezi.
Comment
-
Preiskusni su Rumuni, ali bas ih hoce trojke-moramo bolje da branimo te suteve.
Bravo Vanja,decko nas odrzava u igri.
Macvan odradjuje majstorski posao, isterace im sve centre
Sto bi nam znacila pobeda-kao da se sad lomi mec,bas smo ih pritisli
Bravo momci, velika pobedaLast edited by jovan; 12-11-14, 19:49.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
Comment