Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Uros94 View PostШто се тиче те сарадње са Попом, то стоји. Али опет ми није јасно како би он могао да се уклопи у тим у којем се добацује.
Jesi li ti svestan da Srbija ovakvu zver nije imala od Danilovica? Ne kazem da ce imati takvu karijeru, ali talenat je svakako tu.
Comment
-
Ма свестан сам ја да је он зверина, нема ту приче. Али су ми се у једном тренутку он и његов "one man show" прилично попели на .!.
Капирам и да се ложи на Кобишу, па га копира, али је прилично претеривао у неким тренуцима, што је наравно и Дулетова кривица. Због тога свега и сад сумњам да може да се претвори у просечног играча САС-а, тј. да толико тимски размишља, да му буде нпр. Дијао на отвореној тројци боља опција од 1 на 1. И не кажем да је бураз играо за себе, буџио статистику и то.
А први се надам да ће имати огромну каријеру. Да је и циган желео бих му исто јер је прво Србин и представља моју земљу у свету.
Што се мене тиче, нек оде где он мисли да би му било најбоље, а Поповић, буразер нек узме барем једног Србина, ако не 2-3.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Bogdanu je ovo bila tek druga sezona, a verujem da uopste nije bilo u planu da bude ovoliki potrosac. Ipak, svestan si i sam ko se sve povredio i sta se sve izdesavalo. Na kraju su samo on i Sasha bili sposobni da iskreiraju nesto za sebe. Dule je skontao da od timske igre nema nista i bukvalno ga pustio sa lanca. Bogdan to prepoznao i osvojio titulu
On je sposoban za mnogo vise od pukog sutiranja. Mislim da je najkompletniji domaci igrac. U odbrani je malo slabiji od Gagija (ali bas malo) sto malo ko vidi, jer je morao da se stedi ne bi li isporucio u napadu. A ako pogledas broj asistencija, shvatices da je i tu jako dobar (pogotovo sa kakvim centrima je igrao). A ako si gledao utakmice (a jesi) video si kako je lepo vrteo p'n'r i kakve je neverovatne asistencije imao.
Ima on nedostataka. I sam je naveo da je jedan od njih poentiranje iz kontakta. A ako se vratimo na finale shvatamo koliko je tu napredovao. Neki od kljucnih poena su bili upravo pod kontaktom (npr. nas poslednji kos u 4. cetvrtini 4. utakmice).
Ja ovoliki napredak za ovako kratko vreme nisam video u zivotu. Samo da ostane sa obe noge na zemlji i da ode u pravi klub i ja sam miran.
Comment
-
Nadam se da ce ga Pop uzeti i da ce se uklopiti u Spurse.
Ako neko moze da napravi cudoviste od Bogdana onda je to Greg.Last edited by Mr. Wolf; 26-06-14, 11:57.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Mislim da je BocaB takav talenat da nema veze u koji klub da ide (naravno opet treba malo probrati), samo treba gledati trenera koji zaista ima mozak i koji se ne libi da mladom evropljaninu podari sansu da se pokaze.
Primer Adelman unakazio Drazena (sto mu se tesko oprasta) pa je kasnije... da li uvideo gresku i u Sacramentu imao tuce evropljana>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by Johnny View PostNadam se da ce ga Pop uzeti i da ce se uklopiti u Spurse.
Ako neko moze da napravi cudoviste od Bogdana onda je to Greg.
Mada realnije su sanse da ce ga SA pokupiti, zato sto se on kotira oko tridesetog mesta.
Comment
-
Gurovic ce biti na Kecmanovom oprostaju. Nadam ce ga bar sutra postedeti, ne zasluzuje Kec da mu pokvare oprostaj.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
Comment