Peva "Kukavicu"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Sinisa Kun View PostPa bilo bi glupo da ga igramo, bolje da se skoncentrisemo samo na aba ligu.
Sta mislis koliko bi znacilo 7 dana da spremimo svaku utakmicu
Moralo je ovo kad tad da se desi. Sada treba prodati sve sto moze da se proda. Vratiti duga koliko moze da se vrati i da uradimo jedan zdrav reset.
Ko zna zasto je ovo dobro...
Comment
-
Nisam razocaran sto komsinica ide a mi kao ne, Ljubasine slicno razmisljamo...
samo mi je malo krivo sto smo u tom zacaranom krugu iz kojeg cemo jako tesko izaci.
Mi i da osvojimo EL, Bartomeu bi dao pozivnicu "sledece sezone" K.K. Sochi koji je osnovan 2013 a uleteli neki "biznismeni" sa ogronom lovom u taj klub.
-
Btw: Ja ne bi vise trazio od drzave ni jedan jebeni dinar ali bi stalno podsecao na "bolesnu decu" i prioritete za drzavu = nadam se da se razumemo. I molio bi kvartet Dule, Sasa, Tosa i Siki da prizna i dopusti upliv ljudi koji znaju da oplode pare ali po zdravim osnovama...
Dule mora da se oslobodi pritiska van parketa, nastavili se ovako krepace nam ... znaci Dule samo parket.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Nista cudno, u taj Hapoel je dosao neki milioner, ovo je skroz ocekivana odluka.
Bice veoma tesko sledece sezone, a mozda i ne samo sledece. Nemamo para, ostajemo bez skoro svih igraca, ali tu je Dule i to nam daju ogromnu nadu.
BORBA, BRE !!!Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
Comment