CRNO BELA PORODICA, INSTITUCIJA, AVANGARDA!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
-
Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Sutra u 23:10 na SOS-u "SOS kos", gosti - Bogdan, Sasa i Gagic
------------------------------------------------------------------
Last edited by Mr. Wolf; 22-06-14, 12:53.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Nemam reci koje mogu da docaraju kakva je ovo velicanstvena titula i kakav je KK Partizan klub.
Filipides (nadam se da znate ko je to ) je umro na "neobican" nacin, nema Boga da ne bi svaki nas igrac potpisao istu takvu smrt samo da se osvoji titula. Nasi galski petlovi, Zo i kako on voli i postuje klub to je za
Apsolutno je svaki igrac postavio "neku ciglu" za ovu zgradu koju zovemo titula tako da mi je glupo bilo koga izdvajati mada se mora reci da je Bogdan sam uradio krov zgrade.
Takodje Gagic me toliko na neki nacin kupio... jeste balvan,seprtlja ali bas volim takve tranformacije i onda kada poludi i dovati limenu komsinicu
Ljudi moji 13. godina non-stop EEEEEEEEEEEEE>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAA BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEE AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Najdrazi tim i najdraza titula ikada. Ovo sto je Bogdan odigrao u finalu do sad nije vidjeno! Hvala im na svemu!
Ostaje zal sto nismo imali srece i sto su se Leo i Gagi povredili. Da nisu bio bih siguran da osvajamo EL sledece sezone
Videcemo sta ce biti sa ekipom i u kakvom sastavu cemo uci u sledecu sezonu. Sada da se odmorimo i mi i igraci pa da u septembru idemo svi zajedno po neko zlato
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostVidecemo sta ce biti sa ekipom i u kakvom sastavu cemo uci u sledecu sezonu.
Veruj mi uopste se nesto ne brinem oko toga ko odlazi a ko ostaje. Samo nek se igra, makar i sa Crnokosom, samo da nije katanac, samo da cujem "iks jeeeedaann". Ostalo je nebitno.sigpic
Comment
Comment