mi smo godinama proslavu domace lige slavili uz trubace koji su bili na tribinama pored navijaca i oni su tu dok se utakmica ne zavrsi a onda ostaju jos nekoliko minuta i do kraja igraci slave sa navijacima
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
-
okrenem da gledam utakmicu...Partizan izvodi bacanja+lopta sa strane...okrenem da gledam utakmicu...Partizan izvodi bacanja+lopta sa strane...jel svi gledamo isto?
(milos g., 19. jun 2014 21:23)
Ma nije to nista, ja sam na privremenom radu u inostranstvu i dolazim u Srbiju leti na odmor. Kad god dodjem kupim novine vidim Partizan sampion. Jel svi citamo isto ?
(realno, 19. jun 2014 22:33)
Comment
-
-
zvezda je ovo dobilaНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
Comment