Originally posted by Batman
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
E vala nista mi nije jasno kakva Turska i ta njena kosarka... bilo klubska bilo reprezentativna.
Samo Zeljko tamo daje neki smek toj "kosarkaskoj zajednici",ne kazem da je to bezveze ali sta ce tamo Bogdan i Dario.
Znam da je lova super ali...>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
U ponedeljak u sos kosu, javi se lik i predstavi se kao novinar koji je postavio pitanje Gasicu na konferenciji a koje se odnosilo na Bogdanovo neigranje. Kaze da Bogdan nije odsustvovao sa tog meca zbog povrede vec kao zbog neke kazne, jer je odreagovao na Vujosevicev trening u pola 7 ujutru posle derbija. I kaze "evo jedna ekskluziva za tvoju emisiju, Bogdanovic je potpisao za Efes". Sve vreme dok je pricao bio je vidno uzrujan i iznerviran, jer smatra da Dule previse opterecuje igrace. Delovao je bas onako uverljivo.
Comment
-
Ma ovo nije ni bitno sve toliko, bitno je da budemo medju tri prve ekipe i da obezbijedimo aba ligu za sledecu godinu.
Ove sezone ne mozemo nista ni ocekivati nista kada se samo pogleda unazad.
Za sledecu sezonu da ostavimo jednog nosioca igre, ili da ostanu leo i milosavljevic bilo sta da skrpimo bice sasvim u redu. Ne bi me iznenadilo da Pavlovicu klikne nesto u glavi i da ostane i sledece godine, a sa njim bi bili medju favoritimaKK PARTIZAN, Boston Celtics, ATLETICO DE MADRID
Comment
-
Ma bicemo medju prva 3 bem mu misa
Sto se Pavlovica tice - i ja sam razmisljao da bi mogao da ostane jer je stvarno grobarcina, ali nema logike za tako nesto. Covek jeste zaradio dosta para, ali ne verujem da bi mogao da odbije neku milionsku ponudu iz Evrope. Nije lud covek...
Rano je o pricama za sledecu sezonu. Mislim da ce doci do velikih promena, ali to je i ok.
Comment
Comment