Ovako je sladje
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by colke995 View PostSta bre sladje, pao sam sa stolice kad promasili trojku za izjednacenje. Nisam se skoro ovako presekao.
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
-
sad krece nas period sezone a to je zavrsnica prvenstva
kinzi u sredu ide u usa i ako sve proce kako treba za nedelju dana se vracaНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Koliko li kosta ovaj Akindele? Kapiram da nije nesto mnogo skup, a covek rastura. Jedan takav nam je potreban, koji ce da skace i dobro zatvara reket uz 10-15 poena po utakmici. Sinoc je radio sta je hteo sa nasim centrima. Mislio sam da je nemoguce promasiti ovoliko zicera na jednoj utakmici, ali Musli me je potpuno demantovao i [sarkazam]svaka mu cast. Stvarno decko igra sve zrelije i kladim se da ce se otimati najjaci evropski klubovi za njega na kraju sezone.[/sarkazam]
Svaka cast nizim igracima i Zou na herojskoj pobedi. Ispostavlja se da je svake godine ista situacija, u prvom delu sezone gubimo zivce, a u drugom (vaznijem) uzivamo.
Comment
-
DV: "Ne mogu ja da govorim publici šta će da skandira. Pa ne može Vučić da ima pretenzije da ga svi vole, nije ovo Severna koreja."
Dule je izgleda ljut na Kinsija, a Kinsi je izgleda ljut na nase doktore. Ne bih se iznenadio da se ne vrati iz Amerike, ali videcemo sta ce da se desava u narednim danima.
Comment
-
DV:
Tepić je imao male smtenje, Bertans i Milutinov se oporavljaju. Otkad je Todorić doveo sveštenika, nema povreda. Nije se setio imena svih igrača i nije hteo da se očitava za Mišu Tumbasa
Originally posted by Ljuba90 View Post
Dule je izgleda ljut na Kinsija, a Kinsi je izgleda ljut na nase doktore. Ne bih se iznenadio da se ne vrati iz Amerike, ali videcemo sta ce da se desava u narednim danima.
Verovatno je ljut sto Kinzi ne veruje nasim doktorima i sto nas je ostavio na cedilu pred vazan mec.
Ako sve bude u redu sa Kinsijem, verujem da se vraca prvim letom. Kinsi je kralj, nece nas ispaliti.Last edited by Mr. Wolf; 26-03-14, 15:30.Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
Comment