Nemoj lopte da gubimo ovako lagano opet!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sad nas boli kurac da strepimo oce li Budjavi dobiti ili nece. Profesor Dule uzima sve u svoje ruke.
Sto jedan covek zna da kaze, ja i dalje ne verujem da Tarence Kinsey igra u Partizanu.
Sa Tepicem, Bertom i krstenim centrom a da ode jedan balvan, ne postoji limit za ovu ekipu.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostSad nas boli kurac da strepimo oce li Budjavi dobiti ili nece. Profesor Dule uzima sve u svoje ruke.
Sto jedan covek zna da kaze, ja i dalje ne verujem da Tarence Kinsey igra u Partizanu.
Sa Tepicem, Bertom i krstenim centrom a da ode jedan balvan, ne postoji limit za ovu ekipu.
Jesi lud bre ti? Mi kakvi smo ima da izgubimo od Csk-a a kad bude odlucivalo. Salim se naravno, ali je mnogo bolje da Lavrinovic sutra pospremi Francuze
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostVeliki je to covek
Jesi lud bre ti? Mi kakvi smo ima da izgubimo od Csk-a a ko bude odlucivalo. Salim se naravno, ali je mnogo bolje da Lavrinovic sutra pospremi Francuze
Samo kad bi bila jedna rokada da leti jedan od ona dva balvana, svi Grobari bi taj dan za krsnu slavu uzeli.sigpic
Comment
-
Comment