Znam ja na sta je on mislio, taj jedan status na twitteru mora da je odlican pokazatelj karaktera.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostZnam ja na sta je on mislio, taj jedan status na twitteru mora da je odlican pokazatelj karaktera.
Ljubavi moja to nije paranoja
Novak #10 @JovanNovak 21 Nov
Ona zeza da ne zna,ja ne znam da zezam
I jos gomila ovoga. Gledaj bre kako ogranicen decko, koji ce mi. Mene sramota mesto njega. A i zna ga drugar koji je igrao s njim, kaze odvratan lik.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostRealno cemu dovodjenje njega i Bezbradice? Osim da se Misku titraju jaja da bi nam dao i nekog krstenog igraca.
Onakvu zver Dule nije smeo da propusti. A ako uspe da napravi nesto od njega - super...ako ne - nema veze, igra za smesne pare
O Novaku ne znam nista, tako da ne bih komentarisao.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostNe diraj Bezbradog.
Onakvu zver Dule nije smeo da propusti. A ako uspe da napravi od njega nesto - super...ako ne - nema veze
O Novaku ne znam nista, tako da ne bih komentarisao.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostDecko bez trunke energije. Klasican FMP pulen sto dominira u juniorima pa ga posle nema nigde. Ista prica kao i Musli. Poceli smo svasta bas da dovodimo. Sreca pa imamo par igracina da vade situaciju.
Nama su igraci neophodni da ne bi BB, DM i TK riknuli. Ne bih se ni radovao Tepicu da covek ne pokriva vise pozicija...
Jaki smo, a samo nam jos malo fali da postanemo ubitacni.
Berta se vraca za 2,3 meseca btw.
Zna valjda Dule sta radi.
Comment
-
Uvek je bilo otpada jbt. Pogledaj ko je sve igrao u F4 sezoni...
Da nas povrede nisu unistile smeo bih u zivot da se kladim da cemo igrati TOP8 EL. Jbg, nismo imali para da dovedemo dobre zamene. Imamo cetiri strasna igraca, plus Milutinov i Dallo dva neverovatna talenta. Meni je to dovoljan kostur. Sada je tu i Milenko, vraca se Berta...
Ne skodi da probamo Bezbradice, Novake i sl. jer ne kostaju nista.
Comment
-
Pa pazi te,bolje kupiti 5. kao Bezbradi (za lupam 300kila),valjda ce jedan od njih da proradi i ode u nebo
nego jednog od 500k. za kojeg ne znas kakav ce biti.
Znaci ustedio si 200k.,moramo tako razmisljati jer je Zvezda vratila sve dugove i pravi je Euroligas a mi mali i
nikakvi moramo da stedimo,cak smo i baba seri dali otkaz.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Comment