Sa Ljubašinom sam od danas zvanično u svađi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kako se zaista vidi "ko je ko" kada je tesko... i kada dodje "ONO" vrema da pametan zacuti a fukara progovori !
NAPRED PARTIZAN !!!!!!!!>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostKakav si ti kralj. Pa da si citao moje postove nakon derbija video bi da nam ne dajem nikakvu sansu
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostCenio ja brate da kvota 7.85 lepo plaća za ovaj rizik, ceno da će Dule da motiviše, publika pogura, pa egal do kraja na jednu loptu i šta kome po zasluzi, kad ono -18...u teškom ste kanalu, neću da te lažem, a i ja, ovo mi je bio crni štek za Red Bul pride uz viskiIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostCenio ja brate da kvota 7.85 lepo plaća za ovaj rizik, ceno da će Dule da motiviše, publika pogura, pa egal do kraja na jednu loptu i šta kome po zasluzi, kad ono -18...u teškom ste kanalu, neću da te lažem, a i ja, ovo mi je bio crni štek za Red Bul pride uz viski
@ prskaj. Ono sto baltic i atlantic mogu da urade coveku kapiram da ne mogu ni neke teske droge.
Za svako postovanje
EDIT: Inace Darius Morris je bio pred potpisom, ali je zatrazio jos 7 dana da razmisli.
Bas nas je krenulo
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostJavicu ti ja kada se izvucemo iz kanala, pa da mozes opet da nas pikas na kladzi
@ prskaj. Ono sto baltic i atlantic mogu da urade coveku kapiram da ne mogu ni neke teske droge.
Za svako postovanje
EDIT: Inace Darius Morris je bio pred potpisom, ali je zatrazio jos 7 dana da razmisli.
Bas nas je krenulo
Comment
-
-
http://www.zurnal.rs/2013/11/22/pule...zan/index.html
Brat moj Pullen.
Hteo sam da umrem sto nije dosao onomad
Comment
-
Comment
Comment