Jebi ga, danas bas nece. Jedino pozitivno je da nije velika razlika i da cemo to u Pioniru otresti lagano.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Maric91 View PostMec sa njima ce se igrati u Areni, tako da ako bude dobar odziv publike ne sumnjam da ce razlika ici preko 10.Mada pre svega Nanter da ih pobedi u sledecem kolu na svom terenu.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostE ovo stvarno nisi trebao da mi kazes. U areni se smanjuju sanse za pobedu, svako to zna.
Garant je Silobadu palo na pamet da tu tekmu igramo u Areni, ne vidim drugo objasnjenje.sigpic
Comment
-
Ako Budivelnik i Nantere odigraju pobeda-pobeda, mozemo i da izgubimo u gostima od Nanterea, Budjave da bijemo kuci pola kosa- najbolji smo u trouglu. Jbg ako oni jos negde iznenade, moracemo i mi. Mada sam ja uveren da dobijamo kuci 1/3 Fener, Barsa, CSKA.
Eh da, povoljno je i sto nam je CSKA u zadnjem kolu kuci, gde ce oni igrati bez imperativa jer ce vec obezbediti plasman u 16.
Prolazimo sigurno.Cuj prvi maj
Comment
-
Lepo vece u Pioniru
Bila je dobra poseta, iako nije bilo organizovanog navijanja. Ne znam zasto je ono izostalo, mozda su ljudi u zatvoru...
Tek kada sam usao u halu sam skontao da Kinsey nece igrati (nisam imao pristup netu juce i ujutru), pa sam se usrao da nije povredjen...sva sreca da je samo bolestan. Mislio sam da nema sanse da dobijemo bez njega i sa rovitim Leom, ali su me momci bas prijatno iznenadili. BB,DM i JO su brutalno izdominirali
Saric bio bas los, a Jagoda i Zizic su nas unakazili.
Nadam se da ce Leo uskoro biti na 100% i da ce Dzoni polako dobijati vecu minutazu. A i dalje placem sto nemamo jos jednog igraca s' polja.
EDIT: Ali scena kada Milosav miluje Blassingame-a po glavi je urnebesna. I to u toku igre
Comment
Comment