Види га овај...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nije bas tako, nudio ga je Raskovic pod bas povoljnim uslovima, mi smo hteli, on je izabrao klub za koji navija ispred onog u kojem ce imati redovnu platu. To je za postovanje i idemo dalje, sve najbolje u karijeri. A sa druge strane, kriviti Covica za sve sto se desava je patologija. Partizanu je racun blokirala poreska uprava i sam Vujosevic je u intervjuu Novostima priznao da je to zbog greske i neorganizovanosti u klubu.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Đorđe Gagić i naredne sezone nosiće dres Partizana. On je odbio ponudu Ostendea.Дуговања КК Партизан према Мирославу Радуљици исплаћена су јуче.
Igor Stevin: Jebem mu sestru majmunsku
Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Mladi krilni centar, Nemanja Bezbradica (20, 206), koji je proteklu sezonu proveo u BKK Radnički, biće narednih dana na probi u Partizanu.Arise, Serbia!
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
-
Videcemo sta ce biti s tim probama. Dolaze momci da bi se lakse treniralo i ovo su opcije u slucaju da ne bude nikakve pomoci ili da bude minimalna. Videcemo sta ce se desiti. Postoje najave za odredjene sponzore, samo prvo da resimo odredjene stvari.
Kostunica je isplacen, valjda ce uskoro i Katica i da bar takve majmuncine skinemo s kurca.sigpic
Comment
-
-
Pavle Knežević (@PavleKn):
Sad sam pričao sa Duletom i navijači KKPartizan mogu da budu umereni optimisti. Uskoro detalji @BetaNewsAgencyUkratko, delegacija SD Partizan je bila kod Vučića i Dačića i obećana pomoć po raznim pitanjima za KK, FK i VK.Za KK - sponzorstva javnih preduzeća i "u zakonskim okvirima" rešavanje pitanja poreskog duga.Arise, Serbia!
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
ili od klubova napraviti javna dobra, i tako ih tretirati, ili uraditi
organizacionu transformaciju, pa zatim privatizaciju. treceg nema.
ovo ponavljanje u krug iz godine u godinu je vise nego zalosno.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
Comment