Kakav klip za kraj jebote, Tegi kapa dole
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zadovoljan sam Duletovim izlaganjem, nekako je delovao optimisticno po svim pitanjima a narocito sto se tice ostanka kapitena x 2, a na neki nacin je precutao oko price za promenu centarske linije...
Da ga zeljni Tegeltija nije prekidao u skoro svakoj recenici mozda bi i jos nesto zanimljivo izvukli izmedju redova...
Comment
-
Krenuh Ljubasine da okacim ali vidim ti si to vec uradio Klip je 'aj zdravo, ovo sacuvati pa pustati deci za 15-ak godinaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Jedino sto me nervira je tolika neozbiljnost u protoku informacija.
Covek prvi put cuje da ce se igrati i Eurocup ako se ispadne iz
Eurolige. Mislim, nije da zameram, nego onako... dosta neozbiljno.
Mada u drugu ruku i razumem, posto napadamo EL ni ne treba da
razmisljamo o Eurocupu.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Meni je smesnije sta pisu za Milosava, kao da je vec presao kod njih. Mozda bi i poverovao da je neko drugi u pitanju, ali verujem da on,Bogdan i Lucic ne bi ni pod kojim uslovima presli u zvezdu. A za Lovernja sta znas, stranac je ipak, koliko god on zgotivio nas i mi njega, kad vidi da kasne plate, lako moze da zapali kad mu predstave porodicni koncept
Comment
-
Kako moze Misko da ih placa? Mislim da su zbog zakasnelih zarada prakticno svi igraci Partizana sem Vestermana slobodni, ali kontam da ce ostati, bar veinom. Ne podrzavam otimanje igraca samo patkometrije radi, ako ima kvaliteta to je onda druga stvar.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment