Aj ne zajebavaj molim te, ovo vise nema veze ni sa ekipom ni sa igrom, ovo je sramota. Jedan bedevija Sutalo ti ubacije 20 poena, poserem se ja u takvu odbranu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Batman View PostAj ne zajebavaj molim te, ovo vise nema veze ni sa ekipom ni sa igrom, ovo je sramota. Jedan bedevija Sutalo ti ubacije 20 poena, poserem se ja u takvu odbranu.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostНе бих да кварим идилу на тему "потенцијал тима", али тај ваш тим са потенцијалом никако не сме да изгуби утакмице са ривалима типа Широки и они Мађари, ја ценим да грешите ви са овом причом.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostNa kraju ABA lige cemo da vidimo. Glupo je pljuvati ih na pola...
Мсм да је Дуле ове године "усро мотку", али то је само моје индивидуално мишљење наравно
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostДруг мој али доста је ово за мене неочекиваних пораза, Партизан је институција у кошарци на овим просторима, треба да ставе прст на чело да ли су урадили прави посао.
Мсм да је Дуле ове године "усро мотку", али то је само моје индивидуално мишљење наравно
Comment
-
-
Originally posted by Brajkula View PostНе подјебавам да ме неко не схвати погрешно, али те капирам "нада последња умире", мучио сам се ја роб тако 10 година, капирам да је дошло време да се то прекине.
Ali i dalje mislim da cemo da osvojimo ABA ligu. Sta cu kad sam navikao
Najmanji ce mi problem biti da cestitam ako prekinete nasu dominaciju
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostМсм да је Дуле ове године "усро мотку", али то је само моје индивидуално мишљење наравно
Sezona nije gotova, i nista nije definitivno izgubljeno izgubljeno, gubili smo tamo gde nikako nismo smeli, mada smo sa druge strane i dobijali tamo gde mozda "nije" trebalo. Sigurno je moglo bolje, ali takodje je moglo i losije...
Misevi su osetili krv i sada svako zeli i misli da moze da nam uzme skalp...
Comment
Comment