Ne znam da li smo se zalili ali trebali smo , 0.0 posle Bertansovog suta
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Znaci, ipak sam u pravu.
U svakom slucaju bolje i to sto on radi nego sto rade ostali sportski novinari. Koliko su strucni i koliko znaju najbolje se vidi na konferencijama za stampu, koje sam uzgred i prestao da gledam, jer ne mogu da cujem nista pametno.
Comment
-
Edin, Kole, Sarenac, Srdjan odavde su izmislili kosarku za njega, on je pre u kategoriji sa Andjusom, dijagnoza mu donela emisiju. Jako mi je drago sto Edin sada drzi svoju emisiju, najbolji sportski novinar na ovim prostorima van konkurencije.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostNe, nego se i sam bavim novinarstvom i Tegija pljujem od prve njegove emisije koju sam odgledao.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Seca li se neko kad smo zadnji put pobedili 13-0 serija Krke
Oce li proci utakmica gde nas sudije nece drasticno ostetitiLast edited by Mr.M; 22-12-12, 18:38.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment