Meni je zasmetala ta izjava za ovu dvojicu,ne volim kada se igraci etiketiraju za poraz,al nisam nista rekao iz razloga sto ne znam sta se desava na treninzima i verovao sam mu da nije to uradio bzv,a Andjusa mi je poznat kao lelemud pa mi i nije bilo cudno sto ga riba ove sezone(kad se setim Tripka).Nazalost cela ta prica oko njih dvojice je poprimila prevelike razmere jer nije to toliko bitno al je bila iznenadjujuca jer Vujosevic stvarno retko prica o pojedincima.
Suma sumarum,onaj juce potez nam je samo naskodio i samo ce nam jos vise pokvariti atmosferu oko klub koja ionako nije sjajna,bespotreban potez,ne vidim problem da igraci otpevaju pesmu,ipak su i oni dosli na minus u taj Pionir a regularna publika nije mogla,juce je Pionir bio sramotno prazan i nema opravdanja za to,al nema ni Vujosevic opravdanja za podelu na podobne i nepodobne.
Suma sumarum,onaj juce potez nam je samo naskodio i samo ce nam jos vise pokvariti atmosferu oko klub koja ionako nije sjajna,bespotreban potez,ne vidim problem da igraci otpevaju pesmu,ipak su i oni dosli na minus u taj Pionir a regularna publika nije mogla,juce je Pionir bio sramotno prazan i nema opravdanja za to,al nema ni Vujosevic opravdanja za podelu na podobne i nepodobne.
Comment