kako mi je zao sto veceras nisam u pioniru, dugo nisam bio a bas sam imao zelju. Moraju sad Leo i Musli da iznesu ovo do kraja
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ljuba90 View PostNema potrebe za ovim...pogotovo sto se radi o veoma korektnom momku.
Ajde pobedite. Rodjendan mi je
IGRAJTE ZA LJUBU, IGRAJTE ZA LJUBU!Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostNema potrebe za ovim...pogotovo sto se radi o veoma korektnom momku.
Ajde pobedite. Rodjendan mi je
Nedovic je korektan lik skroz. To sto pogadja 3 ko lud je vec druga stvar . To radi svaki njegov saigrac Litvanac .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Red je bre da se vrati u picku materinu , cuka ce mi otkazati do kraja ove grupne faze , bravo bre momci , bravo bre , idemo daljeSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
TAKO JE BRE !!!
drugari, nema veze i da ne prodjemo, meni je srce puno kad vidim da svi ovi momci, cak i stranci ginu na terenu za svaki kos, za svaku loptu. Kakav potencijal imamo, da gazimo sve redom.
Ovo je moglo i mnogo bolje da prodje da smo samo imali malo vise srece u pojedinim situacijama. Kao sto rece Ljuba, bezbroj lopti je izaslo iz kosa. No dobro, bitno da smo pobedili !
i naravno, Ljubo, SRECAN TI RODJENDAN! poklon si vec dobio !Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Ljubo . Wizardsi uspeli da pobede posle 12 poraza i Partizan veceras dobio .
Bolje poklone nisi mogao ni da sanjas .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
Comment