Originally posted by Batman
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ljuba90 View PostDovodimo jos jednog ili dva igraca. Vise od toga sigurno ne.
Zvezda je od pre nekoliko godina pa sve unazad imala uvek jaci sastav od Partizana pa smo ih dobijali i osvajali titule bez problema (mislim na Vujosevicev period u Partizanu). Nije sve u parama i najskupljim igracima, zaboravljaju da imaju Lazica na klupi koji ne ume da sklepa dve recenica kako treba. A o Gurketu i da ne trosimo reci.
Comment
-
Originally posted by trigger View PostA kad kumovi krenu da zvizde
Bavimo se važnim stvarima, uspostavljanjem sistema, a ne tumaranjem po „brlogu“ i ne želimo da nam razne kuloarske priče naruše koncentraciju i odvrate od cilja.
Iliti, svako nek gleda u svoje dvoriste za sada. Mada vi u nase i necete jer smrdimo ako sam dobro razumeo.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Sta ste se popalili svi na ova pojacanja, kao da ste vec unapred sve osvojili.
Ove stvari koje rade vasi predstavnici sire gnev medju navijacima i stvaraju tenziju koja rezultira neredima na utakmicama. Vec se sada zna da ce na svim utakmicama Zeleznika i Partizana ove godine biti sranja, bas zbog ovakvog pocetka. Prvo podgreju atmosferu pa se posle zale kako imamo nevaspitane navijace i pobesnelu publiku.
Nista gore nego kad se politika umesa u sport, vece opasnosti po kosarku nema.
Comment
-
Ovakvu atmosferu Todoric i Vujosevic stvaraju svake godine, samo sto su kod nas obicno bili neki mutavci koji nisu znali nista da kazu, sada i mi imamo pogance da odgovore. Ristovic je isto legenda, ume i on da pecka.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Vujosevic i Todoric pljuju vlast jer niko nece ni dinara da ulozi u Partizan vec godinama, a to nema nikakve veze sa navijacima. Ovo je potpuno druga situacija, gde se u Zeleznik ulaze sve a u Partizan nista, normalno je da ce krenuti javna pljuvacina a takve stvari izazivaju tenzije u publici kada dodje vreme da se igra utakmica.
Seti se samo sta se dogadjalo za vreme dok je Gurke bio u Zvezdi, konstantni pritisci, gepekovanja i ostale gluposti, baca se covek po terenu, unosi se igracima u lice, pljuje sudije i posle dodje i kaze "zao mi je sto se desavaju ovakve stvari u publici". E pa burazeru malo je kasno za to.
Ja mislim da su ljudi koji su trenutno u upravi Zeleznika i ljudi koji taj klub finansiraju spremni apsolutno na sve samo da se dodje do cilja, a to nije dobro ni za nas navijace oba kluba, ni za kosarku a generalno ni za sam sport.
Comment
-
Prvo, nije tacno da sve ide u Zeleznik a vama nista. Videces da cete opet po platama imati slican budzet kao i mi, cak ce vise drzava dati vama, to meni licno ne smeta. Kod nas je veci deo budzeta obezbedjen od tzv prijatelja kluba, kako su ljudi poput Ristica, Covica, Zike Pauka i slicnih dosli do para je druga stvar. Grad Beograd ce recimo vrlo slicnu cifru uloziti u oba kluba (placanje Pionira + nesto kesa) iako je gradonacelnik Djilas za ciju navijacku opredeljenost i ulogu svi znamo.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Koji crni prijatelji kluba nemoj da zezas kao da ne znas na koji nacin je opran taj dug. Drugo Ivica Dacic ne moze nikad da se meri sa DSom a vi ste imali njihovu zastitu godinama, to sto je Goran lose radio u oba kluba to je neka druga prica ali ovo sto sada imate na severu je njegova zasluga niko nije ni optuzen ni za sta vec godinama na severu a Jug od Tatona pa na dalje ima preko 300 godina robije... Da nije bilo Vesica i DSa ne bi danas bilo zabranjenih tribina bi bila ono sto je bila pre 3,4 godine a samim tim bi mnogo stvari bilo na visem i boljem nivou u Partizanu. Vi ste oduvek zasticeni jer ste veliki Srbi sunce mu poljubim nema vas vecih. Sve sami Obilici.
Comment
Comment