Kod nas je bolje nego u razvojnoj ligi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by trigger View PostA sta bi sa onim kinezom? mvp je rekao da taj sigurno dolazi
Nesto razmisljam - uopste me ne bi cudilo da je ovo samo bacanje prasine u oci,a da dolazi neko jos zajebaniji
@mvp- Crko da Bog da.
Comment
-
Ja se iskreno nadam da ce doci... jer nam bas takav jedan i treba
Comment
-
Napravice Vujos dobru ekipu i dovoljno jaku da rastura Zeleznikove "zvezde".
Vidim Gurke se ponovo aktivirao po stampi govoreci kako sigurno uzimaju titulu. Nije iskljuceno da na utakmicama Zeleznika i Partizana pljuje sudije ili ih gadja necim a kao se "smirio" i "kaje se zbog gresaka koje je pravio".
Comment
-
Originally posted by Batman View PostNapravice Vujos dobru ekipu i dovoljno jaku da rastura Zeleznikove "zvezde".
Vidim Gurke se ponovo aktivirao po stampi govoreci kako sigurno uzimaju titulu. Nije iskljuceno da na utakmicama Zeleznika i Partizana pljuje sudije ili ih gadja necim a kao se "smirio" i "kaje se zbog gresaka koje je pravio".
Comment
-
"Posle svega potpuno sam siguran, da će se u Srbiji lepše i bolje živeti kada u svim sportovima i takmičenjima Crvena zvezda počne da osvaja zaslužene titule. Mi dalju polemiku sa Partizanom nećemo voditi, jer Partzan ima mnogo toga da objasni javnosti na putu svoje finansijske konsolidacije i zato ne želimo da to radi zamenom teza preko leđa Crvene zvezde", zaključio je Nebojša Čović.
Comment
-
E ne moze na ovom SOSu da bude jedan snimak, a da ne secka, ne preskace, ne treperi...mislim stvarno, da li su bas toliki slepci da ne mogu nesto da snime i posle da namontiraju bez problema.
Tosa rekao za "Novosti" da je gotovo sa pojacanjima za ovu sezonu!
Comment
Comment