Znaci Kecman definitivno ide Kakvo je stanje sa Brownom , ima li jos sanse da ga angazujemo ? ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by trigger View PostAjde nemoj da zagadjujete temu
Ako ce nam Varda i Musli biti centri crno nam se pise.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostMusli ce za 2 godine rada sa Duletom biti strasan centar a Varda je tu da pomogne sa iskustvom + veliki grobar
Comment
-
Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Uros94 View Post
Idi bre Urose
Comment
-
Originally posted by trigger View PostTreba cekati te 2 godine meni se cini da je on 10 puta gore drvo od Perovica al dobro Dule je cudotvorac mozda stvarno i napravi nesto od njega.Ne znam kako je Varda igrao pre al ono malo sto sam ga gledao u Olimpiji prosle sezone stekao sam utisak da on igra beka ili krilo stalno je bio iza linije za 3.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostMusliju nista ne fali kosarkaski, ali ima problem sa singlovima od 500 evra pa navise, ruletom, lakim zenama, viskijem i splavovima.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Originally posted by Drogba View PostProsto mi je neverovatno da takav igrac dolazi kod nas, iako svi to znaju.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment