Originally posted by NebojsaNS
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Besiktas je jak ko zemlja, gledao sam ih u vise navrata, ispisali se po Efesu, Feneru i Galati. Imaju para ko Anzi, sigurno ce se opasno pojacati. Bice zajebano dobiti nekoga na strani, opet najteza grupa ali prolazili smo i teze.Cuj prvi maj
Comment
-
Ako cemo realno mnogo teska grupa , moramo tuci kuci Besiktasa,Ritas,Brose i jednog od ova prva dva da imamo 4 pobede , dobiti Brose na strani i ako kapne jos neka zicer smo , inace mogla je laksa grupa tj mogao je neko drugi sem BesiktasaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostAko cemo realno mnogo teska grupa , moramo tuci kuci Besiktasa,Ritas,Brose i jednog od ova prva dva da imamo 4 pobede , dobiti Brose na strani i ako kapne jos neka zicer smo , inace mogla je laksa grupa tj mogao je neko drugi sem Besiktasa
Comment
-
Jeste lepo otvorena grupa ali samo ako CSKA i Barsa budu dobijali ono sto je ocekivano i realno da dobiju, mada su godinama bili maheri za ovaj prvi deo. Ako krene neko glupiranje i kiksiranje tu mi lagano mozemo da izvisimo...
Oba tima su u fazi reorganizacije i ne odaju narocito dobar utisak, posebno CSKA koji izgleda sasvim prosecno, ali ima vremena i sigurno ce se pojacati...
Za sada je sigurno da ce Dule imati ogroman motiv protiv Rusa, a kada je on motivisan za igrace nema brige, tako da ce sigurno biti pakleno u Pioniru...
Mislim da mozemo relativno lagano da budemo ispred Brosea i Besiktasa samo da drzimo domaci teren a neki brejk ce kao i uvek uskociti...
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostBesiktas je jak ko zemlja, gledao sam ih u vise navrata, ispisali se po Efesu, Feneru i Galati. Imaju para ko Anzi, sigurno ce se opasno pojacati. Bice zajebano dobiti nekoga na strani, opet najteza grupa ali prolazili smo i teze.
Comment
Comment