Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
http://www.novosti.rs/vesti/sport.29...je-bio-moj-san
Dugo me neki stranac nije ovoliko kupio.
Obavezno procitajte intervju.
Comment
-
Procitah ovo , da mi je neko rekao da ce neki stranac ovako da voli Partizan tacno mu ne bi verovao Stranac pod Duletom , perspektivan a ostavice srce na terenu , ovo ce biti igracinaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
@lwestermann what do you think about the partizan fans
@dacevicstefan i was already thinking that before that i signed... Best in the world.
i just would like to say thanks everybody for your wishes and your welcome since 2days ! happy to be part of this big family #Grobari
Brat !Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostDajte bre ovde link da ga pratimSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
I dalje ne mogu da verujem da nece produziti ugovor sa Kecmanom. Bozic najverovatnije u Igokeu,Kecman izmedju Italije i Fra,najverovatnije Fra(bolja ponuda),Rasko takodje odlazi,James se ni ne pominje za ostanak,verovatno ide kod Skandinavaca.Varda blizu,prakticki nas.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostI dalje ne mogu da verujem da nece produziti ugovor sa Kecmanom. Bozic najverovatnije u Igokeu,Kecman izmedju Italije i Fra,najverovatnije Fra(bolja ponuda),Rasko takodje odlazi,James se ni ne pominje za ostanak,verovatno ide kod Skandinavaca.Varda blizu,prakticki nas.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostNe vidim sa cime si zadovoljan odlaskom Kecmana,to je idiotski potez ma ko ga napravio.
Comment
Comment