Doveli smo Milutinova. Najtalentovaniji centar na nasim prostorima. Ali moracemo da ga "cekamo" jos 3,4 godine.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ljuba90 View PostDoveli smo Milutinova. Najtalentovaniji centar na nasim prostorima. Ali moracemo da ga "cekamo" jos 3,4 godine.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostNajtalentovaniji centar na ovim prostorima je Jankovic koji je otisao iz Zvezde. Milutinov je dobar, napisao sam ti u pp, ali mislim da ne biste trebali toliko da ocekujete od njega. Bar za sada.
Procitao sam i pogledao sve sto moze o njemu,ali nijednom ga nisam gledao, tako da nisam relevantan.
Dule ce to da izbrusi, ne brinem se ja.
Comment
-
Igrao ja sa njim ljudi, garantujem za njega 100%. Zna decko a uz to veliki radnik, decko za primer, bar je bio dok nije otisao u Hemofarm ne znam da li se izmenio od tada ali ne verujem. Najveci problem onda su mu bila muda ali se sprdao generalno.sigpic
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostNajtalentovaniji centar na ovim prostorima je Jankovic koji je otisao iz Zvezde. Milutinov je dobar, napisao sam ti u pp, ali mislim da ne biste trebali toliko da ocekujete od njega. Bar za sada.
Comment
-
Otprilike, jedan od onih Miskovih nasilnih neuspesnih projekata. Ali zalizani izgleda jos uvek ima veoma dobre veze preko pa uvalja koga hoce. U Bijeloj ce se prijatno iznenaditi kada vide njegove fenomenalne sposobnostiNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Drogba View PostLepa vest, taj Jare nije nista pokazao a igrao je i po 20 minuta. U Megi je imao dobre brojke,ali sve u svemu putuj sine.
Comment
Comment