Ma ode Law,ode Macvan ode Raduljica, svi ce pobeci kad smo ispali iz EL , samo gledajte , ostace samo najverniji , ovo je sok , ja sam jos u transu , Sarloa,Real pa Milano , prokockasmo prolaz
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ljuba90 View PostAjde Miko iskuliraj. Raduljica i Macvan ne mogu da odu,osim ako ih mi ne oteramo.
Dajte bre,ajde prvo razmislite pre nego sto pritisnete "Post Quick Reply".
Boli dusa , boli telo ali i dalje ono je crno-belo
Ovo nam nikako nije trebalo , propa sezona , toliko nade , toliko sanse , na dlanu prolazSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Nije sramota ispasti u ovakvoj grui,pa ispala je jedna Kaha,ali sramota j e ovako ispasti.
Ja sam rekao da je igra uzas jos kad smo pobedili Makabi,ali svi su me napusavali,i onda u utakmici sezone,poklanjamo pobedu amaterima iz Belgija(imali oko +15),bez sanse protiv Reala i poklanjamo pobedu(isto posle dvocifrene prednosti) NISTA POSEBNOM Armaniju.
Lo je ocaj,covek ne samo sto je los vec je i glup(ako ne i retardiran) pa ko bi normalan na minus 5 dao 2. bacanje na 5sec do kraja?I to nas tako ujebe 2 puta u 15 sec.Ali to je trenerova greska,jer koliko trebe biti glup da das istom coveku 2 puta loptu u ruke i + jos on o5 organizuje poslednji napad,pa ko tu koga j*be?!Zbog zakasnelih TO i ostalih debilizama nismo prosli.Naravno da ne zaboravim da smo Efesu takodje poklonili BAR 1 pobedu.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostNemoj vise da pises to "samo gledaj". Ne mozes predvideti buducnost.
Morali smo i mi jednom da se okliznemo. Ne treba nekog sad lincovati zbog toga.Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Jel hoce neko sezonsku upola cene cu da mu je prodma????Unapred cestitam Zvezdi popedu na derbiju i dva trofeja u domacem takmicenju,ovo je bila poslednja nasa sezona u Evroligi,izgubili smo svaku sansu za A licencom,a ja nevidim da ce mo u skorijoj buducnosti uzeti i neki trofej .I nemoj da dirate Vladu nije on kriv zbog ovog debakla,vec uprava sa cobanom Todoricem,on covek sve bira i on odredjuje ko dolazi ko odlazi.Mi smo toliko bedan tim kad dovodimo igrace na pozajmice,ti ljudi su samo nazadovali cim se vracaju u Srbiju i to je tako oduvek bilo,Koji tim u svetu ima toliko bezvrednih dvojki,pa samo mi,ne zna se ko je veci antitalenat(sem Kecmana),koji tim na svetu igra sa jednim Play-om,samo mi,koji tim u svetu gura igraca koji je savrsena trojka da igra cetvorku,pa mi,koji tim igra sa jednom cetvorkom,pogodite odgovor,koji tim parvi igru oko jednog igraca celog leta i onda ga pusti u sred sezone,odgovor je MI!!!!!!!!Koji tim dovodi igraca koji ima minutazu u svojoj ekipi nekih sest sedam minuta,i na osnovu te minutaze proceni da li je neko dobar igrac(odnosi se na Law)MI!!!!Koji tim potpisuje igrace na jednu sezonu,pa mi!!!!I posle se pitate zasto smo ispali nebudite smesni,Dzaba navijaci kad je tim toliko drven i bez talenta i kavliteta!!!!!!Zbogom Evropo!!!!!
Comment
-
Originally posted by M-POT View PostJel hoce neko sezonsku upola cene cu da mu je prodma????Unapred cestitam Zvezdi popedu na derbiju i dva trofeja u domacem takmicenju,ovo je bila poslednja nasa sezona u Evroligi,izgubili smo svaku sansu za A licencom,a ja nevidim da ce mo u skorijoj buducnosti uzeti i neki trofej .I nemoj da dirate Vladu nije on kriv zbog ovog debakla,vec uprava sa cobanom Todoricem,on covek sve bira i on odredjuje ko dolazi ko odlazi.Mi smo toliko bedan tim kad dovodimo igrace na pozajmice,ti ljudi su samo nazadovali cim se vracaju u Srbiju i to je tako oduvek bilo,Koji tim u svetu ima toliko bezvrednih dvojki,pa samo mi,ne zna se ko je veci antitalenat(sem Kecmana),koji tim na svetu igra sa jednim Play-om,samo mi,koji tim u svetu gura igraca koji je savrsena trojka da igra cetvorku,pa mi,koji tim igra sa jednom cetvorkom,pogodite odgovor,koji tim parvi igru oko jednog igraca celog leta i onda ga pusti u sred sezone,odgovor je MI!!!!!!!!Koji tim dovodi igraca koji ima minutazu u svojoj ekipi nekih sest sedam minuta,i na osnovu te minutaze proceni da li je neko dobar igrac(odnosi se na Law)MI!!!!Koji tim potpisuje igrace na jednu sezonu,pa mi!!!!I posle se pitate zasto smo ispali nebudite smesni,Dzaba navijaci kad je tim toliko drven i bez talenta i kavliteta!!!!!!Zbogom Evropo!!!!!sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
Comment