Moze Mirza ali najbolje bi bilo da dovedemo Amarea po meni...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Otrescemo ih , nece znati sta ih je snaslo , u sred Madrida , polu-prazna publika , Rudy u NBA kao i Ibaka , Pocius povredjen , ima da bude nasa pobedaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ko bre drzi ovog Cakarevica vise ovde,pa on u mojoj zgradi nema mesta a ne u Partizanu.Vlada je covek totalno izgubljen,on ne moze da sklopi petorku a da mu Cakar ili Milosavljevic nisu na ternu.Andjusic opet celo poluvreme na camovini.Pa jebem mu mater on je covek kao slucajna greska na klupi Partizana,tako se ponasa.I opet taj tajm aut i opet on ne moze da sklopi prosto-prosirenu recenicu,i opet taj Raduljica pravi neke koraka,i opet taj suter Milosavljevic ne moze okean da pogodi i opet Andjusic na klupi.Slazem se da je to Real,da se nikad tamo leba nismo najelei ali ovo veze nema to mi radimo,ama bas nikakve.
Edit:Svako ko ima drugacije misljenje po pitanju Ejsija i misli da ja pricam gluposti,molio bih ga da iznese misljenje da mu kazem rec dve jer ja ovo ne mogu vise da gledamLast edited by Drazen 3; 14-12-11, 21:59.
Comment
-
Ma Bre da bi ti meni bio pojacanje,ti moras da pravis razliku u odnosu na domace igrace.Ejsi je odigrao dve utakmice kako alja i to protiv onih strucnjaka iz Belgije.Sem toga on skoro da nista nije pokazao ,sve bi isto i Pera odigrao za manje pare.On bre vec drugu utakmicu u evroligi zavrsava sa minus indeksom na poluvremenu.Evo ga,ubode trojku,ajde bre.
Comment
-
Bukvalno bez komentara , igramo ko kakve babe na terenu , nigde zelje,motiva , i od cistog prolaza u top 16 moramo se vaditi protiv Milana u Pioniru.
Raduljica je igrac za Hemofarma i nista vise , koji je to lik , to je zalosno ... Pera Bozic Svi ostaliSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment