Svaka cast momcima,uspeli su da pobede i real i sudije.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bili smo veliki autsajderi pred ovaj mec, cak i Dule je rekao da su male sanse da iz ovoga izadjemo kao pobednici. Novica, Srdjan i Darko sa SK-a, onaj bratic urednik Zurnala... svi su se slozili sa Duletovom konstatacijom.
Pionir- Where miracles happen...
Mozete da mislite da serem, ne smeta mi, ali smatram da tucemo i Armani i Efes u sledecim kolima.
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostNe znam za vas,ali ja mislim da je bilo korektno sudjenje...mozda neke sitne greske.
Cinjenica je da mi jedini nemamo domacinsko sudije. I nije to nikakav problem,ali ajde onda neka bude 100% posteno.
P.S. Law je igrao 39 minuta i 31 sekundu
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostKada tih sitnih gresaka ima 10 puta u 2 minuta,onda je to katastrofa. Pa oni su preokrenuli u trecoj cetvrtini zbog tih sitnih gresaka.
Cinjenica je da mi jedini nemamo domacinsko sudije. I nije to nikakav problem,ali ajde onda neka bude 100% posteno.
P.S. Law je igrao 39 minuta i 31 sekundusigpic
Comment
-
Ljudi , secate se sta sam vam rekao o onim salovima prosle sedmice Meni vise celu sedmicu i mi pobedismo veceras , ja ih ne skidam Prosle sezone dok su stajali ni jednom nismo izgubiliSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment