Kakav bedak......
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ricma View PostPravo je vreme da se krene sa slusanjem black metala.
Bice manje bolno od ove sezone.
Ili jesmo ili nismo avangarda.
Pao sam na dupe, koje blago od albuma. To se trazi. Idemo dalje!!!
Necu uopste da budem azuran sa objavama, cisto da se zna da sam se bacio na posao.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostSa ovakvim timom je Dule znao krotiti moćnu Barsu.
Dati mu sadašnji roster samo nebo bi bila granica.
Nažalost ta vemena su iza nas.
Sad smo osuđeni na stručnjake koji se uče, prve korake prave na Partizanu.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Tad ste tukli baš žestoko
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Comment
-
E to su bili pravi stranci,jedino su mi Mekejleb,Haus,Robertson i Veseli od stranaca ostali u lepom secanju,sve ostalo je bilo dodje,uzme lovu i ode.
Nije ih ni bilo ko danas,sad Zvezda i Partizan promene stranaca koliko Partizan nije za 10 sezona evrolige.
Comment
-
Ranije se dovodio jedan eventualno dva stranca danas su timovi preplavljeni internacionalcima sa raznih strana meridijana.
Jedan od prvih američkih internacionalaca, posle legendarnog Fredi Hausa, koji mi je ostao u prelepom sećanju je Vontigo Kamings.
Za moj ukus je bio i Blejk Step. Zvezdin Beron me podseća na sadašnjeg poker igrača. Bio je u stanju da u kratkom vremenskom intervalu zaspe koš protivnika sa velikih daljina.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
-
dekkard je u pravu, promenila se kosarka i prate se trendovi iz NBA i zato ne mali broj trenera ne moze da bude relevantno u danasnjoj kosarci jer je njihova kosarkaska filozofija drugacija i vise prilici prosloj deceniji.
Da kazem i ovo, skill je za pickice. Jebes sport kada postane premekan. Naci ce se neki balans u buducnost, ovo je sada druga krajnost u odnosu na pre 10 godina.Last edited by Ricma; 18-10-20, 22:15.
Comment
Comment