E jbg.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mornar i Buducnost imaju bolji tim a tesko bas da se sa ovim ulazi u F4. Mada treba vam jedan centar i verovatno nadrkani plej. Ako vam je ovo zamena za Voldena,najebali ste..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Pre skoro godinu dana bili smo u slicnoj poziciji na bekovskim pozicijama, imali smo trojicu na koje smo racunali da ce dobiti jaku minutazu+Jaramaz i da cemo tu rupu da pokrpimo u toku sezone kada dodjemo do kvalitetnog resenja na toj poziciji. Kad ono znamo sta se desilo. Doduse sada je situacija malo drugacija, posto u prosloj sezoni bilo je vise novih lica i trebalo je to uskladitii. Opet nekako mi je cudno, obicno ocekujes da ce neki igraci da napuste Partizan cim se zavrsi sezona a sada ne znas od koga da ocekujes. Sada od ovih koji su tu, moze biti a ne mora da znaci. Sa ovim potpisom skrpili smo dve petorke. Ocekujem pojacanje na 3 i 5 ako ne bude odlazaka.Last edited by Ricma; 05-07-20, 23:38.
Comment
-
Evrokup: Partizan u trećem šeširu, Budućnost u drugom, Virtus u četvrtom
https://www.mozzartsport.com/kosarka...etvrtom/361033
Comment
-
Može me Karamazov zbog ovog posta na ovoj temi i banovati, ne žalim jer ne mogu a da ne odgovorim na ovu količinu licemerstva kupera koji "brine" za zdravlje igrača a do pre mesec dana je lamentirao nad sudbinom Partizana jer nije odigrano "iako se moglo" do kraja ABA liga prvenstvo i EC.
U najmanju ruku nekonzistentno ponašanje i pisanje (da ne kvalifikujem onako kako mislim da treba). Svu sreću i zdravlje ti želim u životu, ovo je samo sport i naravno da su životi i zdravlje sportista bitniji od bilo kog trofeja (ja sam to mislio i tada a mislim i sada).SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment